Telekom Benefit: HTC Desire, Desire C a Wildfire S za výhodnú cenu

Do ponuky zákazníckeho programu sa vrátili dva low-endové androidy a štvorročný “veterán”, ktorý sa už dávno v našich obchodoch nepredáva.

V programe Telekom Benefit môžete nájsť za veľmi zaujímavé ceny nielen služby ako lístky do kina či na koncerty, ale aj mobilné telefóny.

Z času na čas zaradí do ponuky aj modely, ktoré boli aktuálne pred niekoľkými rokmi. Kto vie, v ktorom zabudnutom sklade sa našlo desať kusov modelu HTC Desire. Ten bol predstavený pred štyrmi rokmi na barcelonskej výstave MWC 2010.

Jeho výhodou je kvalitná konštrukcia, hardvérové tlačidlá pod displejom, ktoré dop’ňa optický trackpad a i na našu dobu slušné WVGA rozlíšenie 3,7-palcového displeja. Výkon má na starosti 1 GHz procesor a 576 MB RAM.

Vnútorná pamäť má iba 512 MB, nechýba slot na microSD karty. Operačný systém Android beží vo verzii 2.2 Froyo. Fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED diódou má 5 Mpix rozlíšenie.

ikona

Recenzia: HTC DesireDotykový mobil s OS Android 2.1, 5 Mpix fotoaparátom s AF a LED bleskom, HSPA, Wi-Fi, GPS a 3,5 mm jackom.

“HTC

HTC Desire kúpite v Telekom Benefite spolu s predplatenou kartou Easy Free a 9 € kreditom za 79 eur. Trošku komicky vyznieva uvedená pôvodná cena 373 €.

Do ponuky sa po roku a pol vrátil malý HTC Wildfire S, ktorý Telekom ponúka za 59 €.

Medzi hlavné špecifikácie patrí 3,2'' displej s HVGA rozlíšením, 5-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED diódou, HSDPA, Wi-Fi, GPS a 3,5 mm jack. Procesor je taktovaný na 600 MHz a vnútorná 512 MB pamäť podporuje microSD karty do veľkosti 32 GB. Operačný systém Android beží vo verzii 2.3 Gingerbread. Priemerná výbava telefónu postačí menej náročným používateľom alebo ako prvý smartfón pre začiatočníkov.

ikona

Recenzia: HTC Wildfire SDotykový mobil s OS Android, 3,2'' HVGA displejom, podporou HSDPA, Wi-Fi, GPS a 3,5 mm jackom.

“HTC

HTC Wildfire S je dostupný v dvoch farbách: čiernej (16 kusov) a bielej (42 kusov).

Posledným modelom v ponuke je kompaktný HTC Desire C so slabou výbavou, naposledy ho operátor do zákazníckeho programu zaradil v októbri minulého roka.

V telefóne beží operačný systém Android 4.0 Ice Cream Sandwich a nadstavbou HTC Sense 4. Procesor s taktom iba 600 MHz a 512 MB RAM stačí len na bežnú prácu so systémom. Pri väčšej záťaži sa spomalenými reakciami prejaví slabý procesor. Pre používateľa je z celkovej kapacity 4 GB dostupných iba 940 MB vnútornej pamäte. Zvyšnú časť zaberá operačný systém a nainštalované aplikácie. Nechýba podpora microSD kariet do veľkosti 32 GB. Dotykový 3,5-palcový displej má slabé rozlíšenie 320 x 480 bodov.

S 5-megapixelovým fotoaparátom bez automatického zaostrovania i prisvetľovacej diódy zhotovíte priemerné fotografie a VGA videá. Medzi špecifikáciami nájdeme podporu rýchlej dátovej siete HSPA, Wi-Fi, GPS, Bluetooth a 3,5 mm jack. Batéria s kapacitou 1 230 mAh udrží telefón pri živote v priemere jeden deň.

ikona

Recenzia: HTC Desire CRecenzia smartfónu s OS Android 4.0 s 3,5'' HVGA displejom, 5 Mpix fotoaprátom bez AF a LED blesku s kvalitnou konštrukciou a slabšou výbavou.

“HTC

Telefóny sú bezplatne doručované prostredníctvom kuriérskej služby spolu s predplatenou kartou Easy Free a 9 € kreditom. Ponuka je obmedzená nielen časovo, ale aj počtom kusov. U HTC Desire C je tento počet nastavený na 3 kusy, cena je 99 eur.

Spolu s modelmi HTC dnes pribudol aj smartfón Sony Xperia P za 119 €, no 18 kusov, ktoré boli k dispozícii sa za krátky čas vypredali.

Za čitateľské tipy ďakujeme.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Michal 16.01.2014 - 07:51

:-D desire pouzivam este stale ako nahradny fon. Nebyt tej obmedzenej pamäte pre aplikacie, bol by to skvely fon. Bol to moj prvy android. :-)

Luca16.01.2014 - 08:16 Trvalý odkaz

Za 80€ som naposledy kupil v akcii z Ciny Newman N2, stvorjadrovy Exynos procesor, Gorilla Glass atd...

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease16.01.2014 - 11:15 Trvalý odkaz

80€ za Newman N2 je super. Aspoň ušetrené vrásky na čele oproti týmto drekom tu. Ale zas na volanie a správy poslúžia.

PS: ešte jedna poznámka k Desire. Bol to mnohých užívateľov prvý android. Chyba lávky. Z 512MB vnútornej bolo dostupných cca 150MB. To nestačilo na fungovanie andridu ani v minulosti tobôž dnes.
Ak to niekto odpozoroval už vtedy mal s androidom jednoduchší život.
Preto aj môj 1. Droid mal 16GB vnútornej a 1GB Ram..

Nightmare16.01.2014 - 17:25 Trvalý odkaz

hah vcera Sony Xperiu P vypredali asi tak za cca 1hod...119€

Celá diskusia 8 príspevkov