Poznáme víťazov Samsung Smart App Challenge 2013

Samsung vyhlásil najlepšie samsungácke aplikácie na svete. Ich autorom boli udelené ceny vo výške 800-tisíc USD.

Cieľom súťaže Samsung Smart App Challenge 2013 pre Galaxy S4 bolo nájsť inovatívne a kreatívne aplikácie, ktoré môžu využiť známu funkciu Group Play a vytvoriť tak v reálnom čase skupiny niekoľkých inteligentných zariadení bez nutnosti použiť server.

Zúčastnili sa jej vývojári mobilných aplikácií z 50-tich krajín celého sveta sveta. Prvé miesto získal absolútny víťaz, o druhé miesto sa podelili autori troch aplikácií a bronzový stupienok potom pripadol šiestim účastníkom.

Autori víťazného titulu dostanú 200-tisíc USD, na druhom mieste 100-tisíc USD, na treťom mieste 50-tisíc USD a ďalej tiež marketingové výhody. Víťazné tímy súťaže získali pozvánku na mobilný veľtrh MWC 2014, kde sa zúčastnia na slávnostnom odovzdávaní cien v rámci Samsung Developer Day.

Na veľtrhu tiež budú môcť v pavilóne spoločnosti Samsung propagovať svoje víťazné aplikácie.

Na prvom mieste v kategórii Smart Chord Apps sa umiestnila hra Dots Out z Ruska, ktorá si vyslúžila nadšené recenzie porotcov. Vychádza zo stolovej doskovej hry Cha Pai a vyznačuje sa príjemným dizajnom a jednoduchými pravidlami vhodnými pre hráčov všetkých vekových kategórií.

O druhé miesto sa podelili Party Party, ShareLens a Cloud & Sheep.

Bronzovú priečku získalo až šesť aplikácií: Zeronote, Tennis Academy (FHD), Trans Wing, Buddy Film, Smart Audience, I, Gladiator.

Aplikácie si môžete stiahnuť zo stránky www.apps.samsung.com. Väčšina softvéru je dostupná aj pre iný model, nielen Galaxy S4.

Po súťaži zameranej na model Galaxy S4 vyhlásil Samsung ďalšiu súťaž venovanú vývoju nových aplikácií pre tabletofón Galaxy Note, ktorá práve prebieha. Záujem vývojárov je veľký. Viac informácií o súťaži nájdete na oficiálnej stránke www.developer.samsung.com.

Zdroj: tlačová správa a developer.samsung.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu