Na jeden záber: Samsung Galaxy Tab 3 Kids

Objektívom redakčnej kamery sme sa pozreli na špeciálnu verziu sedempalcového tabletu, určeného pre detského používateľa. V klasickom režime poslúži, samozrejme, aj rodičom. Proti nešetrnému zaobchádzaniu a pádom ho ochráni gumenné puzdro.

Tablet vychádza z modelu Samsung Galaxy Tab 3 a vzhľad zariadenia už na prvý pohľad napovie, komu je určené.

Najmenším používateľom je prispôsobené aj používateľské prostredie. Po prepnutí do detského režime nájdeme úvodnú obrazovku v peknom grafickom prevedení spolu so špeciálnymi, interaktívnymi aplikáciami. Škoda, že ich nie je viac, a tých v slovenskom jazyku je ako šafranu. Tablet je vybavený funkciou časového zámku, čím sa dá nastaviť konkrétne časové rozpätie, v ktorom môžu deti tablet používať.

Hardvérová výbava je dostačujúca. Galaxy Tab 3 Kids má dvojjadrový 1,2 GHz procesor, 1 GB RAM a 8 GB vnútorný priestor s možnosťou rozšírenia microSD kartami do veľkosti 32 GB. Operačný systém Android beží vo verzii 4.1 Jelly Bean.

Na zadnej strane sa nachádza 3-megapixelový fotoaparát, ktorý zvládne nahrávať videá v HD rozlíšení, chýba mu však automatické zaostrovanie i prisvetľovacia LED dióda. Na videohovory, napríklad cez Skype, poslúži predná 1,3 Mpix kamera. Medzi špecifikáciami nechýba podpora Wi-Fi, GPS, Bluetooth 3.0, slot na SIM kartu nenájdeme. Batéria disponuje kapacitou 4 000 mAh.

ikona

Základné info: Samsung Galaxy Tab 3 KidsTablet určený deťom prináša dvojjadrový 1,2 GHz procesor, 7'' WSVGA displej, 3 Mpix fotoaparát, podporu Wi-Fi, Bluetooth a GPS. OS Android 4.1 s upraveným prostredím a aplikáciami zameranými na detského používateľa.

V produktovom balení nájdete gumenný ochranný kryt, niektoré obchody pribalia i obal Kids Case uľahčujúci deťom držanie tabletu. Poslúži aj ako stojan v rôznych polohách. Súčasťou tohto obalu je aj ergonomické pero C Pen.

Na jeden záber: Samsung Galaxy Tab 3 Kids

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu