Android a iOS TIP: Foodpanda - online objednávanie jedla

Nestíhate chodiť počas pracovných dní na obedy a potrebujete sa najesť v kancelárii? Alebo vám prišla nečakaná návšteva a vy ju nemáte čím ponúknuť? Riešením môže byť aj Foodpanda. Stačí si vybrať zo širokej ponuky reštaurácií a do hodiny máte čerstvé jedlo na stole.

V novembri tohto roka vstúpila na slovenský trh spoločnosť Foodpanda, ktorá v 31 krajinách sveta ponúka sprostredkovanie rozvozu jedál.

Po webovom rozhraní svojej služby spustila firma aj mobilnú aplikáciu. Jedlo si tak objednáte už aj prostredníctvom svojich smartfónov, a to až v 17 krajinách sveta. V Bratislave si môžete vyberať z vyše 70 reštaurácií. Nové mestá a lokality budú postupne pribúdať.

Ste hladní práve vtedy, keď je vaša chladnička takmer prázdna? Stačí pár ťuknutí do displeja mobilu a môžete si vyberať z množstva reštaurácií vo vašom okolí. Čerstvé jedlo si objednáte napríklad aj po ceste domov z práce.

Jednoducho zadáte svoju lokalitu a zobrazia sa všetky dostupné reštaurácie, kde si môžete objednať. Po odoslaní objednávky obdržíte potvrdzujúcu SMS-ku s predpokladaným časom doručenia.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Miernou nevýhodou môže byť nutnosť platiť pri doručení iba v hotovosti. Pri objednávke uskutočnenej cez webovú stránku www.foodpanda.sk je samozrejme možná aj online platba kartou.

Pri každej reštaurácii nechýbajú dôležité informácie: adresa, telefónne číslo, poplatok za doručenie, čas rozvozu ani minimálna hodnota objednávky. V aplikácii nájdete aj históriu vašich objednávok.

Využiť môžete aj filter podľa druhu jedál a kuchyne, poplatku za doručenie, minimálnej objednávky alebo času donášky.

Linky na stiahnutie:

Android

iOS

Aplikácia Foodpanda je bezplatne dostupná pre zariadenia s operačným systémom Android 2.3 a vyšším a iOS od verzie 5.1 a viac.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu