Na jeden záber: Alcatel One Touch Idol X 6040D

Ešte predtým, než vám prinesieme podrobnú recenziu tohto 5’’ androidu s Full HD displejom, slotom pre dve SIM karty a výbornou výbavou, pripravili sme krátky video pohľad.

Alcatel One Touch idol X je aktuálna vlajková loď spoločnosti. Pýši sa tenkým 7 mm telom, hmotnosťou 120 gramov, výbornou výbavou a veľmi lákavou cenou.

Medzi hlavné špecifikácie patrí štvorjadrový 1,5 GHz procesor, 2 GB operačná pamät RAM a 16 GB vnútorná kapacita, ktorá však v dual SIM verzii nepodporuje rozšírenie microSD kartami.

Pýchou smartfónu je 5-palcový IPS displej s Full HD rozlíšením 1 080 x 1 920 bodov, pokrytý ochranným sklom Dragontrail s oleofóbnou vrstvou, ktorá má zabezpečiť vyššiu odolnosť proti odtlačkom. Aj keď sa pod displejom nenachádza žiadne hardvérové tlačidlo, displej rozsvietite bočným tlačidlom v pravej stene. Šikovné. Operačný systém Android 4.2 Jelly Bean je doplnený o používateľské prostredie One Touch Live.

Fotografie a Full HD videá zhotovíte 13-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, na video chat alebo autoportréty poslúži predná 2 Mpix web kamera.

ikona

Základné info: Alcatel One Touch Idol X Nová vlajková loď spoločnosti, tabletofón s 5'' Full HD displejom, štvorjadrovým 1,5 GHz procesorom, 13 Mpix fotoaparátom s AF a LED bleskom. Sklamaním môže byť 2 000 mAh batéria. Na vybraných trhoch bude k dispozícii aj dual SIM verzia

Nechýba podpora rýchlej dátovej siete s prenosovou rýchlosťou do 42 Mbps, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, FM rádio ani 3,5 mm jack. Škoda len 2 000 mAh batérie, ocenili by sme vyššiu kapacitu.

Na jeden záber: Alcatel One Touch Idol X 6040D

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 10.12.2013 - 16:27

Na ZR tiež zapnem displej tlačidlom hlasitosti. Ale iba v prípade, že nemám nastavené uzamknutie obrazovky - čo teda nemám - nepoužívam.

Nightmare11.12.2013 - 00:14 Trvalý odkaz

jak sa opicia po Huaweiji s tym menu

Celá diskusia 2 príspevky