Nokia BH-121: farebný Bluetooth headset s NFC

Nokia uviedla nový stereo headset s podporou NFC. Ako je u Nokie zvykom, Bluetooth slúchadlá budú dostupné v niekoľkých jasných farbách, aby si ich majitelia Lumií mohli zladiť so svojimi zariadeniami.

Nové stereo slúchadlá Nokia BH-121 majú kompaktné rozmery 39 x 39 x 12 mm a na oblečenie ich pripevníte pomocou klipu na zadnej stene.

Prednej strane dominuje tlačidlo Play, ktorým ovládate prehrávanie hudby alebo prijímate hovory, po bokoch sú umiestnené klávesy ovládania hlasitosti, microUSB konektor, mikrofón a 3,5 mm jack. Môžete tak použiť aj svoje obľúbené, kvalitné slúchadlá.

Párovanie so smartfónom prebieha jednoducho, pomocou NFC. Nepodporuje váš telefón túto technológiu? Nevadí. Vystačíte si aj s Bluetooth. Navyše, k Nokia BH-121 môžete pripojiť aj dve zariadenia naraz. Na nízku kapacitu batérie vás upozorní LED indikátor na tele zariadenia, alebo po prepojení s telefónom si ju môžete skontrolovať na živej dlaždici pridanej na obrazovku Štart.

“Nokia

V balení nájdete in-ear slúchadlá WH-208, ktoré bývajú súčasťou poduktového balenia smartfónov Lumia vyššieho radu. Headset je kompatibilný nielen s novšími Lumiami, ale napríklad aj s modelom Asha 503, Asha 501 a mnohými ďalšími. Výhody živej dlaždice však, logicky, využijete len pri smartfónoch s operačným systémom Wndows Phone.

Šikovné príslušenstvo Nokia BH-121 bude dostupné už od tohto mesiaca za odporúčanú cenu 39 eur. Či sa v rovnakom čase začne predávať aj na Slovensku zatiaľ nevieme.

“Nokia

Zdroj: conversations.nokia.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu