Na jeden záber: Alcatel One Touch Scribe HD

V sérii našich krátkych videí pribudol pohľad na šikovný android s 5’’ HD displejom, ktorý okrem dobrej výbavy prináša aj dotykové pero, pre ktoré nájdete v menu aj niekoľko špeciálnych aplikácií.

Alcatel One Touch Scribe HD ponúka okrem veľkého 5-palcového displeja s rozlíšením 720 x 1 280 bodov aj dotykové pero a ochranný flipový kryt displeja, ktorý sa na zadnú stranu zariadenia pripína jednoducho pomocou magnetického uzáveru. Displej je navyše odolný proti mastnote a odtlačkom prstov.

Medzi hlavné špecifikácie patrí štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz, 1 GB RAM a 4 GB vnútorná pamäť (dostupných je iba 2,4 GB). Našťastie nechýba slot na microSD kartu do veľkosti 32 GB.

Operačný systém Android beží vo verzii Jelly Bean a v menu nájdete aj niekoľko špeciálnych aplikácií pre prácu s dotykovým perom.

Na fotografovanie a nahrávanie videí poslúži 8-megapixelový fotoaparát s funkciou automatického zaostrovania a prisvetľovacou diódou, vpredu nájdete prednú 1,3 Mpix webkameru určenú hlavne na video chat.

ikona

Základné info: Alcatel One Touch Scribe HDTabletofón s 5'' HD displejom, OS Android 4.1 Jelly Bean, štvorjadrovým 1,2 GHz procesorom, 8 Mpix fotoaparátom s AF, LED bleskom, súčasťou balenia je dotykové pero a magnetický flipový kryt.

Vo výbave nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA+ s prenosovou rýchlosťou do 42 Mbps, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0 a FM rádio s RDS. Batéria ponúka 2 500 mAh kapacitu.

Na jeden záber: Alcatel One Touch Scribe HD

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

ferineveri 04.12.2013 - 12:35

výborná videorecenzia, ukázala všetko podstatné z pohľadu bežného usera a aj celkom zaujímavý kúsok tan Alcatel. naposledy som vlastnil (cca 8rokov) nejaký s označením 100 alebo tak nejak, samozrejme tlačidlový :-). pre mňa ale moc veľký lebo neviem si zvyknúť na to uchopenie a vyberanie niekde z vrecka bundy alebo tak podobne. a v lete bundu asi málo ľudí nosí :-).

Celá diskusia 1 príspevok