Telekom: paušál Happy XXL , benefit za prenos a zľava na slúchadlá Beats

Telekom od nedeľe 1. decembra 2013 zaradí do svojho portfólia Happy nový paušál pre náročných. Okrem toho začal ponúkať ďalšie dva benefity - pri prenose čísla paušál Happy alebo Biznis Star do Veľkej noci bez poplatku a pri aktivácii nového paušálu alebo predĺžení existujúceho kontraktu zľavu na slúchadlá Beats.

Už pri spustení svojej LTE siete na Slovensku informoval Telekom o pripravovanom programe pre náročných v portfóliu Happy. Teraz prezradil podrobnosti.

Najvyšší paušál Happy XXL bude obsahovať:

- neobmedzené volania do všetkých slovenských sietí

- neobmedzené volania do sietí EÚ

- neobmedzené SMS a MMS správy do všetkých slovenských sietí i sietí EÚ

- neobmedzený internet v mobile (5 GB na prenos dát plnou rýchlosťou aj v LTE sieti a následne zníženie rýchlosti na 64 kbps

Happy XXL bude v predaji za 54,99 € mesačne a budú sa naň vzťahovať rovnaké podmienky dotácie telefónov ako na program Happy XL. Ten stojí mesačne 39,99 €.

Popri súčasnej vianočnej akcii začal operátor od dnešného dňa (29. novembra 2013) ponúkať ďalšie dve novinky.

Paušál zadarmo až do Veľkej noci

Zákazníci, ktorí si budú prenášať číslo do Telekomu, budú môcť odteraz získať nový bonus. Pri prenose čísla od konkurencie nemusia platiť mesačný poplatok za paušál až do Veľkej noci. To znamená, že ušetria až štyri mesačné poplatky. Ak si zoberú od 1. decembra 2013 program Happy XXL, budú môcť ušetriť až 219 €.

Ponuka sa vzťahuje na všetkých záujemcov, ktorí si prenesú číslo do Telekomu na ktorýkoľvek program Happy. Samozrejme, čím vyšší paušál si zoberú, tým vyšší benefit aj získajú. Rovnaká zľava sa uplatňuje aj na programy Biznis Star.

Pozn redakcie: Konkurencia takisto ponúka pri prenose čísla rôzne benefity. Bonus vo výške 150 eur je v O2 poskytnutý vo forme zľavy z mesačného poplatku za programy O2 Paušál, O2 Moja Firma alebo O2 Fér s platbou na faktúru.

V Orangei si môžete bonus v rovnakej výške uplatniť nielen ako zľavu z faktúry, ale aj naraz ako zľavu pri kúpe nového mobilného telefónu. Stačí si vybrať paušál s viazanosťou na dva roky spolu s mobilom. Najnovšie bonus 150 eur získa nielen nový, ale pri splnení podmienok aj existujúci zákazník, ktorý odporučí svojmu známemu niektorý z Ideálnych paušálov. Okrem bonusu obaja automaticky získajú aj vzájomné bezplatné volania.

Zľava na slúchadlá Beats

Od 29. novembra 2013 dostane každý nový zákazník pri aktivácii nového paušálu, predĺžení existujúceho kontraktu alebo prechode z Easy na paušál aj kupón so zľavou na slúchadla Beats. Zľavu možno využiť na jeden z produktov Beats Pill, Beats Solo HD alebo Beats Studio. Uplatniť si ju možno cez stránku www.telekom.sk/darcek.

Kupón so zľavou bude k dispozícii v dvoch verziách:

- 100 € zľava pri programoch Happy XXL, Happy XL, Happy XL volania resp. Biznis Star*** až *****

- 50 € zľava pri ostatných mesačných programoch a kreditných paušáloch Fix

Vianočná akcia na 6/12 mesiacov pokračuje

Naďalej pokračuje aj vianočná ponuka vyššieho paušálu za cenu nižšieho na 6 alebo 12 mesiacov. V nej získa zákazník benefity vyššieho programu za cenu nižšieho na 6 mesiacov s akciovým telefónom alebo 12 mesiacov bez akciového telefónu. Zároveň si pri nej môže zákazník uplatniť aj vernostnú zľavu do výšky 12 %.

ikona

Telekom: vianočná ponuka pre paušály HappyTelekom uvedol od utorka 15. 10 2013 vianočnú ponuku pre paušály Happy. Zákazníci môžu získať vo svojom paušále viac benefitov, zľavu na jeho poplatok a aj kupón pre blízkeho.

Pre programy Happy XS a S sa budú 6/12 mesiacov uplatňovať benefity programu Happy L a pre programy Happy M, L a XL volania sa uplatňujú benefity programu Happy XL.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

galaxi 29.11.2013 - 19:43

lepšie je asi nakúpiť easy po 1€ z 9€ kreditom a každý mesiac prevolať 100 minút a presurfovať bonusové dáta.

glider29.11.2013 - 20:34 Trvalý odkaz

IMHO opat nic zaujimave od Telekomu

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease29.11.2013 - 21:26 Trvalý odkaz

galaxi, kam ty na tie tipy chodíš :-))

galaxi30.11.2013 - 06:32 Trvalý odkaz

naftačik, to mam dar od boha

steve04.12.2013 - 12:43 Trvalý odkaz

Zvlastne, ale vcera som nepochodil ani v predajni Telekom v nitrianskom Hypertescu /vobec o takej akcii nepoculi/ ani na odd. elektro v Hypertescu. Tam Easy s 9€ kreditom predavaju za 3€.

Celá diskusia 7 príspevkov