Motorola W396 / Motorola W388

ZÁKLADNÉ INFO o low-endoch Mobily s podporou pamäťových kariet, FM rádiom s RDS a VGA fotoaparátom.

Základné parametre:

konštrukcia: klasická (Motorola W388), otváracia (Motorola W396),

OS: vlastný,

procesor: ???,

frekvencie: 900 / 1800 MHz,

rozmery: 95 x 45 x 17 mm,

dĺžka otvoreného prístroja: ???,

hmotnosť: 94 gramov (zistená: ???),

displej: aktívny, 65 536 farieb, 128 x 160 b., uhlopriečka 46 mm,

fotoaparát: 0,3 Mpix (640 x 480 b.), záznam videí (pravdepodobne 176 x 144 b.),

pamäť: 7,5 MB + microSD (do 2 GB), 1 000 kontaktov,

správy: SMS, MMS,

globálny prenos dát: GPRS,

lokálny prenos dát: kábel (miniUSB), mass storage (online),

hudba: MP3/AAC prehrávač, FM rádio (s RDS),

ostatné: Java, internetový prehliadač,

batéria: Li-Ion, 940 mAh,

výdrž: do 9 h hovoru / 400 h pohotovosti,

SAR: ??? W/kg (norma 2 W/kg)

Neobsahuje/nepodporuje:

aktívny pohotovostný režim, blesk, autofókus, aktívny kryt objektívu, RSS, EDGE, UMTS, HSDPA, HSUPA, IrDA, Wi-Fi, 3,5 mm jack, A2DP, minimalizácia (Java) aplikácií, multitasking, videohovor, prehliadač dokumentov, GPS, blogovanie, pravdepodobne ani Bluetooth a e-mail,

Obsah balenia:

neznámy

Tlačová správa:

Model W396 je dostupný v čierno-červenom, bielo-ružovom, šedo-zelenom a tmavomodro-belasom prevedení. Model W396 má okrem moderného dizajnu aj špeciálne hudobné tlačidlo. Vďaka jednoduchej klávesnici sa dobre ovláda. Podporuje Java aplikácie a umožňuje sťahovanie Java hier. Telefón poskytuje možnosť rozšírenia pamäte prostredníctvom dodatočnej microSD karty s kapacitou do 2GB a má zabudovanú VGA kameru.

K najvýraznejším vlastnostiam tohto telefónu patria jeho hudobné funkcie: MP3 prehrávač, prenos hudby z programu Windows Media Player, organizovanie a vyhľadávanie hudby pomocou hudobného manažéra, špeciálne hudobné tlačidlo, ako aj FM rádio s technológiou RDS, ktorá užívateľovi poskytuje informáciu o mene interpreta, názov skladby či hudobný žáner.

Medzi ďalšie inovatívne funkcie modelu W396 patrí možnosť ukladania častí piesní z FM rádio staníc a ich využitia ako zvonenia, odosielanie frekvencie obľúbených rádio staníc priateľom prostredníctvom textových správ, alebo počúvanie hudby cez slúchadlá alebo reproduktor. Telefón zároveň prináša revolučnú technológiu CrystalTalk spoločnosti Motorola.

Vďaka kapacite telefónu pre 750 SMS správ, 1 000 kontaktov, 7,5 MB internej pamäte a rozšíriteľnej externej pamäti si užívatelia nebudú musieť robiť starosti s nedostatkom priestoru. W396 zároveň ponúka Demo mód, ktorý umožňuje prístup k aplikáciám aj bez SIM karty.

Model W388 prináša v klasickom prevedení tie isté funkcie, ako model W396.

Diskusia k článku:

Celá diskusia 1 príspevok