Telekom Benefit: Easy Free s kreditom 9 € za 1 € je späť

Začiatkom novembra pribudli v zákazníckom programe Telekomu SIM karty s predplateným programom Easy Free a kreditom 9 eur za tri eurá. Teraz ich operátor ponúka len za jedno euro.

S ponukou lacných SIM kariet sme sa u Telekomu už dvakrát stretli. V auguste boli predplatené karty Easy Free dostupné za jedno euro, začiatkom tohto mesiaca sa v programe objavili opäť, no ich cena o dve eurá stúpla.

Zákaznícka báza postupne klesá, a tak si operátor zrejme potrebuje nahnať nové ovečky do košiara a rozhodol sa oprášiť rozdávanie SIM kariet s 9-eurovým kreditom. Zľava 89 % oproti pôvodnej cene predplatenej karty môže byť pre cieľovú skupinu zákazníkov naozaj lákavá.

Podľa údajov na stránke Telekomu nie je ponuka časovo obmedzená a platí do vypredania zásob. Ponuku môžu využiť len zákazníci operátora, fyzické osoby. Pri zadávaní objednávky je potrebné uviesť aj telefónne číslo Telekomu. Maximálny počet objednaných kariet sú dva kusy.

S kartou Easy Free za 3 € získate:

- kredit 9 €,

- volania za 9 alebo 10 centov do všetkých sietí v SR (podľa výšky dobitého kreditu)

- internet v mobile zadarmo za každé dobitie kreditu

- platnosť kreditu 12 mesiacov (po aktivácii karty je podľa údajov operátora platnosť SIM karty iba 90 dní, po dobití sa predĺži platnosť karty i kreditu na 365 dní)

Doplnené 24. 11.2013:>

Náš verný čitateľ nás upozornil, že aj keď operátor na svojej stránke uvádza platnosť karty po aktivácii iba 90 dní, aj po tejto dobe je karta stále aktívna a dá sa na ňu dovolať. Uskutočniť z nej hovor, napriek nespotrebovanému kreditu, však nie.

Ceny volaní za 0,09 € platia počas 90 dní a internet v mobile počas 15 dní odo dňa dobitia kreditu aspoň vo výške 10 €. Voľný objem dát pre internet v mobile zadarmo po aktivácii karty Easy Free je iba 100 MB. Operátor nedávno pristúpil k nepopulárnemu kroku, keď rapídne znížil objem dát z 2 GB na 100 MB. Týka sa to kariet aktivovaných od 1. 11. 2013. Dodatočnou podmienkou pre technické umožnenie využívania dátových prenosov je zostatok kreditu vo výške minimálne 0,24 €.

Ďalšie obmedzenie sa týka využitia kreditu, ktorý je po zakúpení na karte. Nedá sa použiť na zaplatenie za služby tretích strán (audiotext, darcovské SMS-ky, parkovné, MHD lístok a podobne).

Za čitateľský tip ďakujeme.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

Manobb 23.11.2013 - 12:50

Zľava 89% by bola lákavá, ak by sa dávala z tých premrštených cien paušálov !, a nie z nejakej vstupnej ceny kreditu 9 Eur, pričom tento bude následne tak či tak iba ako bonusový s platnosťou úbohých 90 dní ! NECH SI TAKÚTO PONUKU DAJÚ ZARÁMOVAŤ A TEN RÁM DAJÚ GENERÁLNEMU AKO VIANOČNÝ DARČEK. Viac si ani za tú protizákaznícky orientovanú tohtoročnú ponuku ani nezaslúži, pretože tento rok iba ZDRAŹUJÚ A ZNEVÝHODŇUJÚ SVOJE PONUKY .... Chvalabohu, že každá VIAZANOSŤ MÁ SVOJ KONIEC ....

galaxi23.11.2013 - 14:22 Trvalý odkaz

no sú to pseudovymivači mozgov. Keby rozmyšlali tak, easy free prerobia do programu podobnému O2 fer na faktúru z bonusom za prenos 150€ a keby ponechali ešte 9€c volania všade a 2-3 čisla gratis volania v sieti zadarmo ako volania po rodine, tak by zastavili masivný odchod zákazníkov.

galaxi23.11.2013 - 14:26 Trvalý odkaz

a ešte denný internet 400MB za 50 centov lebo ináč by to nemalo zmysel aj keď denný internet je v tescomobile už od 25 centov pri dvojnásobnom kredite z clubcard.

AdoP23.11.2013 - 16:15 Trvalý odkaz

ved je karta easy aj na povinne mesacne kredity aj s mobilom. easy free len nech pekne nechaju tak ako je. ale ten interneeet. :/ :/

Peter23.11.2013 - 17:03 Trvalý odkaz

Mam jednu easy asi pol roka odlozenu a planoval som ju pouzit do tabletu na 3G ale po tom co porobily s internetom a dali len 100MB po aktivacii a aj denny net za 0,50€ dali len na 100MB tak este odlozena ostane a do tabletu pojde tescomobile kde mam ako tu uz bolo spomenute na dem 400MB za 0,25€ ako drzitel clubcard.
Ale ked tak nad tym uvazujem tak si ich zopar zoberem, ved na presurfovanie to je uplne ideal :o)

Celá diskusia 23 príspevkov