Na jeden záber: Samsung Galaxy Note 3

Objektívom redakčnej kamery sme sa pozreli na aktuálny high-end medzi tabletofónmi. V krátkom videu vám predstavíme 5,7'' android s Full HD displejom, výbornou výbavou a zabudovaným dotykovým perom.

Samsung Galaxy Note 3 je špičkové zariadenie s 5,7-palcovým Super AMOLED displejom, rozlíšením 1 080 x 1 920 bodov, hrúbkou iba 8 mm a prijateľnou hmotnosťou 168 gramov.

Tretí Note patrí k najvýkonnejším smartfónom na trhu, za čo vďačí 2,3 GHz štvorjadrovému procesoru Qualcomm Snapdragon 800, 3 GB operačnej pamäti RAM a grafike Adreno 330. Vnútorný 32 GB priestor sa dá rozšíriť microSD kartami do veľkosti 64 GB. Batéria ponúkne 3 200 mAh.

Nesklame ani fotoaparát. Snímky a videá zhotovíte 13-megapixelovým fotoaparátom s inteligentnou stabilizáciou a LED bleskom s vysokou hodnotou indexu podania farieb (CRI).

Videá dokáže nahrávať až v UHD rozlíšení (3 840 x 2 160 b.). Lepšiu kvalitu zvuku zabezpečuje funkcia Ultra High Quality Audio (192 KHz, 24 bit).

ikona

Recenzia: Samsung Galaxy Note 3 - top tabletofónNajvybavenejší mobil na svete. Pracovný nástroj so zabudovaným perom a 5,7'' Full HD displejom. K dokonalosti mu chýba len FM rádio, stereo reproduktory a odolnosť voči vode.

Súčasťou novinky je aj vylepšené pero S Pen, ktoré ponúka možnosť jednoducho vykonávať každodenné úkony. Jedným kliknutím na displej prístroja sa aktivuje Príkaz ukázaním (Air Command), ktorý ponúka päť užitočných funkcií, ktoré zjednodušujú a urýchľujú prácu s prístrojom. Pri použití funkcie Príkaz ukázaním už používatelia nemusia prepínať medzi obrazovkami, pamätať si príkazy ani prehľadávať rôzne menu.

Na jeden záber: Samsung Galaxy Note 3

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu