Telekom Benefit: HTC Desire C a Samsung Galaxy Ace za zvýhodnenú cenu

Telekom opäť rozšíril ponuku telefónov v programe Telekom Benefit a medzi exkluzívne zľavy zaradil dva androidy so slabou výbavou. K smartfónom dostanete predplatenú kartu Easy Free s kreditom 9 €.

V programe Telekom Benefit môžete nájsť za veľmi zaujímavé ceny nielen služby ako lístky do kina či na koncerty, ale aj dopredaj mobilných telefónov s výraznou zľavou.

Aktuálne v ponuke pribudli staršie modely, Samsung Galaxy Ace za cenu 89 € a HTC Desire C v bielej a čiernej farbe za 99 €. Cena Galaxy Ace sa v internetových obchodoch pohybuje na úrovni približne 125 € a Desire C 135 €.

Šikovný android Samsung Galaxy Ace má menej náročnému používateľovi stále čo ponúknuť. Vo vnútri nájdeme 832 MHz procesor, 3,5-palcový displej s rozlíšením 320 x 480 bodov a operačný systém Android vo verzii 2.2 Froyo. Vnútorná pamäť má kapacitu iba 158 MB, no nechýba možnosť rozšíriť si ju microSD kartami do veľkosti 32 GB.

Fotografie a videá zachytíte 5-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou. Vo výbave nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSDPA s prenosovou rýchlosťou do 7,2 Mbps, Bluetooth, Wi-Fi, GPS, FM rádio ani 3,5 mm jack.

ikona

Recenzia: Samsung Galaxy AceDostupný smartfón s 3,5'' HVGA displejom, 800 MHz procesorom, 5 Mpix fotoaparátom s AF, FM rádiom s RDS, GPS, Wi-Fi a celkovo slušnou výbavou.

“SamsungHTC Desire C je menší, slabo vybavený android s operačným systémom Ice Cream Sandwich a nadstavbou HTC Sense 4. Dobre poslúži začiatočníkom v používaní smartfónu. Dotykový 3,5-palcový displej s dobrou odozvou má rozlíšenie 320 x 480 bodov.

Procesor s taktom iba 600 MHz a 512 MB RAM stačí len na bežnú prácu so systémom. Pri väčšej záťaži sa spomalenými reakciami prejaví slabý procesor. Pre používateľa je z celkovej kapacity 4 GB dostupných iba 940 MB vnútornej pamäte. Zvyšnú časť zaberá operačný systém a nainštalované aplikácie. Nechýba podpora microSD kariet do veľkosti 32 GB.

S 5-megapixelovým fotoaparátom bez automatického zaostrovania i prisvetľovacej diódy zhotovíte priemerné fotografie a VGA videá, ktoré stačia iba na momentky. Medzi špecifikáciami nájdeme štandardnú výbavu - podporu rýchlej dátovej siete HSPA, Wi-Fi, GPS, Bluetooth a 3,5 mm jack. Batéria s kapacitou 1 230 mAh udrží telefón pri živote v priemere jeden deň.

ikona

Recenzia: HTC Desire CRecenzia smartfónu s OS Android 4.0 s 3,5'' HVGA displejom, 5 Mpix fotoaprátom bez AF a LED blesku s kvalitnou konštrukciou a slabšou výbavou.

“HTC

Telefóny sú bezplatne doručované prostredníctvom kuriérskej služby spolu s predplatenou kartou Easy Free a 9 € kreditom. Ponuka je obmedzená nielen časovo, ale aj počtom kusov (Samsung 34 ks, HTC 27 ks). Podľa údajov operátora na stránke sú zariadene blokované na používanie výhradne v sieti Telekom. Skúsenosti zákazníkov s predchádzajúcimi modelmi v ponuke ukazujú, že nie všetky telefóny sú blokované.

V ponuke ostávajú aj Samsung Galaxy Y Hello Kitty za 59 € a Huawei MediaPad za 149 €.

Za čitateľské tipy ďakujeme.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

funboy 30.10.2013 - 12:52

Exclusive http://www.telekom.sk/benefit/exclusive.php :-)

Celá diskusia 1 príspevok