Google Drive: 25 GB bezplatne pre vybrané modely HTC

HTC One ponúka s novou aktualizáciou používateľského prostredia Sense 5 aj 25 GB úložného priestoru v cloudovej službe Google Drive. Na dva roky a zadarmo.

Nedávno uvoľnený update operačného systému Android na verziu 4.3 so sebou priniesol aj vynovené používateľské prostredie Sense 5.5.

Počas prehliadania noviniek po inštalácii softvéru našiel kolega Richard v ponuke Prehliadka produktu aj ponuku na získanie 25 GB bezplatného priestoru v službe Google Drive.

Z informácie na displeji vyplýva, že 25 GB bezplatné úložisko môžu na dva roky získať používatelia niektorých smartfónov z roku 2013, po upgrade na HTC Sense 5+. Pre najnovší model HTC One max je vyčlenených dokonca 50 GB.

ikona

Recenzia: HTC One - smartfón, ktorý ma bavilRecenzia špičkového smartfónu s OS Android 4.1.2, štvorjadrovým 1,7 GHz procesorom, 4,7'' Full HD displejom, 4 Mpix kamerou s unikátnymi možnosťami fotogalérie a špičkovými stereo reproduktormi.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

Stačí sa v telefóne prihlásiť do aplikácie Google Drive, ťuknúť na ponuku “Uplatniť” a dokončiť aktiváciu podľa pokynov na obrazovke. K základným 15 GB vám tak pribudnú ďalšie gigabajty a spolu budete mať k dispozícii na uloženie multimediálnych súborov a dokumentov 40 GB.

Ani používatelia konkurenčnej služby Dropbox neprídu skrátka. K dispozícii majú 50 GB online priestoru, takisto po dobu dvoch rokov.

Ponuka platí do 31. decembra 2015. Do tohto dátumu si musíte 25 GB bonus uplatniť, potom vám nárok zaniká. Dvojročná lehota platí odo dňa aktivácie na vašom zariadení. Viac informácií nájdete na stránke podpory.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu