Orange: LG G2 v akciovej ponuke

Orange zaradil do svojej širokej ponuky akciových zariadení aj vlajkovú loď LG, ktorá prináša 5,2'' Full HD displej, výbornú výbavu a inovatívne ovládanie pomocou tlačidiel na zadnej stene.

LG G2 prináša špičkový hardvér a telo bez ovládacích tlačidiel po bokoch telefónu. Klávesy ovládania hlasitosti aj vypínač nájdeme na zadnej strane. Podržaním zadných tlačidiel môžete zároveň aktivovať vybrané aplikácie.

Smartfón preberiete z režimu spánku jednoducho - dvojitým poklepaním po displeji. Ten je zároveň pýchou zariadenia a ponúka 5,2-palcovú uhlopriečku s Full HD rozlíšením. Rám po jeho bokoch je tenký iba 2,65 mm, takže telefón nie je taký veľký, ako sa môže na prvý pohľad zdať.

Medzi hlavné špecifikácie patrí 2,26 GHz procesor Qualcomm Snapdragon 800, grafika Adreno 330, 2 GB operačná pamäť RAM a vnútorný 16 GB úložný priestor, bohužiaľ bez možnosti rozšírenia microSD kartami. Operačný systém Android beží vo verzii 4.2 Jelly Bean a je rozšírený o rad nových funkcií, medzi ktoré patrí napríklad Answer Me, Text Link, QuickRemote, Slide Aside, Guest Mode a iné.

ikona

Poznáme ceny LG G2, Optimus L9 II a G Pad 8.3 (+ prvé dojmy) (30. 9. 2013)Na novinárskom stretnutí so zástupcami LG sme sa dozvedeli nielen cenu, ale aj dátum, kedy sa horúce novinky dostanú k prvým slovenským zákazníkom. LG nesklamalo a smartfóny i tablet prídu na náš trh s veľmi príjemnou cenovkou. (živé fotografie)

Fotografie a Full HD videá zhotovíte 13-megapixelovým fotoaprátom s optickou stabilizáciou obrazu a novými funkciami, ako je Super Resolution (super rozlíšenie) a Multi-point AF (viacbodové automatické zaostrovanie), ktoré pomáhajú udržať objekty na snímke zaostrené. Poteší 3 000 mAh batéria s rýchlym nabíjaním. Podľa výrobcu by sa mala nabiť do jednej hodiny.

ikona

Základné info: LG G2Nová vlajková loď s OS Android Jelly Bean, 5,2'' Full HD displejom, štvorjadrovým 2,26 GHz procesorom, 13 Mpix fotoaparátom s AF, LED bleskom a optickou stabilizáciou obrazu. Poteší 3 000 mAh batéria.

Na jeden záber: LG G2

LG G2 kúpite iba v e-shope operátora od 80 eur. Konečná suma závisí od výšky mesačného poplatku. Plná cena zariadenia je u Orangeu 500 eur.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu