Telekom: mobilný internet pre Nepočujúcich

Okrem paušálu pre Nepočujúcich má operátor pre sluchovo postihnutých aj špeciálnu ponuku na Neobmedzený mobilný internet.

Ľudia so sluchovým postihnutím si môžu v Telekome aktivovať nový Neobmedzený mobilný internet 3 v špeciálnej ponuke pre Nepočujúcich za 13,99 € mesačne. Oproti štandardnému poplatku tak môžu ušetriť až 10 eur mesačne.

Tento program obsahuje 10 GB dát. Prečerpané dáta nad limit nie sú spoplatňované, no zníži sa ich prenosová rýchlosť na 64 kbps.

Mobilný internet v špeciálnej ponuke pre Nepočujúcich si môže aktivovať každá fyzická osoba, ktorá je podľa posudku príslušného Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny uznaná za sluchovo postihnutú. Aktivácia programu Neobmedzený mobilný internet 3 v špeciálnej ponuke pre Nepočujúcich je však možná len vo vybraných Telekom Centrách.

Akciová cena 13,99 eur mesačne platí iba pri podpise Dodatku k Zmluve o poskytovaní verejných služieb s viazanosťou na 24 mesiacov.

ikona

Telekom: nový paušál pre Nepočujúcich a kurzy posunkového jazyka (27. 9. 2013)V pondelok 23. septembra sa začal Medzinárodný týždeň Nepočujúcich, do ktorého sa zapojil aj Telekom. Priniesol nový paušál, kurzy posunkového jazyka a program Mobilný pedagóg.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

funboy 16.10.2013 - 17:07

Ľudia so sluchovým postihnutím si môžu v Telekome zacestovať po vybraných Telekom Centrách. :-)

huje®16.10.2013 - 17:14 Trvalý odkaz

mne sa najviac páči, že okrem toho, že sa táto ponuka dá aktivovať "len vo vybraných t-centrách", je ďalšou povinnosťou 24-mesačná viazanosť.

Naozaj "podpora hodná zreteľa". Z môjho pohľadu len lacné PR.

AdoP18.10.2013 - 20:48 Trvalý odkaz

Noo? 10 giga je uz fajn. Alee podmienky... postihnuti to maju zasa na hovno. Kam by len mohli tomu telekomu ujst? Co ked sa im financna situacia prudko zmeni? Aha? Oni maju na vyber vzdy viac moznosti ako my. Hm

Celá diskusia 3 príspevky