Motorola ROKR EM30 (Motorola EM325)

Základné info o mid-ende Hudobný mobil s 2 Mpix fotoaparátom a podporou EDGE.

Základné parametre:

konštrukcia: klasická,

OS: vlastný,

procesor: ???,

frekvencie: 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz,

rozmery: 115 x 53 x 11 mm,

hmotnosť: 100 gramov (zistená: ???),

displej: aktívny, 262 144 farieb, pravdepodobne 240 x 320 b., uhlopriečka 51 mm,

fotoaparát: 2 Mpix (1 600 x 1 200 b.), záznam videí (pravdepodobne 176 x 144 b.),

pamäť: ??? + microSD (až do 8 GB),

správy: SMS, MMS, e-mail,

globálny prenos dát: GPRS, EDGE,

lokálny prenos dát: Bluetooth 2.0, kábel (pravdepodobne mini-USB), mass storage (online),

hudba: MP3/AAC prehrávač, 3,5 mm jack (adaptér v balení), FM rádio (s RDS), A2DP,

ostatné: Java, internetový prehliadač,

batéria: Li-Ion, 970 mAh,

výdrž: do 6 h hovoru / 300 h pohotovosti,

SAR: ??? W/kg (norma 2 W/kg)

Neobsahuje/nepodporuje:

aktívny pohotovostný režim, blesk, LED blesk, autofókus, aktívny kryt objektívu, RSS, UMTS, HSDPA, HSUPA, IrDA, Wi-Fi, minimalizácia (Java) aplikácií, multitasking, videohovor, prehliadač dokumentov, GPS, blogovanie

Motorola ROKR EM30 je poslednou novinkou z dielne amerického výrobcu.

Rovnako ako dve predchádzajúce novinky, aj táto posledná je zameraná hlavne na hudbu, ostatná výbava zostala takmer rovnaká, zvýšili sa len dve hodnoty. Tou prvou je rozlíšenie displeja, ktoré sa vyšplhalo na štandardných 240 x 320 obrazových bodov a tou druhou je rozlíšenie fotoaparátu, ktoré činí 2 megapixely.

Ku hudobným funkciám, ktoré sa nachádzajú aj v modeloch s nižším označením pribudla ešte aj funkcia rozpoznávania textu na hlas.

Aj Motorola ROKR EM30 by sa mala na trhu objaviť v treťom štvrťroku 2008.

Tlačová správa:

Motorola EM325 ponúka funkcie skutočného hudobného prehrávača, vrátane okamžitého prístupu k Vašim uloženým hudobným súborom, ako aj zabudované FM rádio s technológiou RDS, ktorá zjednodušuje identifikáciu piesní a interpretov. To všetko v elegantnom prevedení vysúvacieho dizajnu a s jasne zrozumiteľnými hovormi, aké očakávate od kvalitného telefónu.

Hudba podľa vašich predstáv

Preneste a uložte si svoje obľúbené piesne – čakajú Vás hodiny hudby. Prístup k piesňam Vám umožní špeciálne hudobné tlačidlo. Štandardným spôsobom ovládania ich môžete prehrávať, pozastaviť, preskakovať či vyhľadávať konkrétne pasáže. Displej telefónu zobrazí aj obrázok prislúchajúci práve prehrávanej skladbe. Váš telefón predstavuje spojenie so všetkým okolo Vás, vrátane najčerstvejších správ, či umelcov, ktorí práve prerazili vo svete showbiznisu. Integrovaná funkcia RDS zobrazuje dostupné informácie z FM rádio staníc, ako napríklad názov piesne, meno interpreta, či hudobný žáner. Funkcia FMShare dokonca poskytuje možnosť uložiť nahrávky z rádia a neskôr si ich vypočuť, alebo sa podeliť o informácie o rádio staniciach s priateľmi prostredníctvom textovej správy. Nie ste si istí názvom skladby alebo menom interpreta? Informácie získate vďaka technológii SONGID.

Neutíchajúci rytmus

Dodatočná prenosná pamäťová microSD karta s kapacitou až do 2GB Vám poskytne množstvo úložného priestoru pre Vašu hudbu. Režimy „V lietadle“ a „Demo“ Vám prinesú až 11 hodín nepretržitého posluchu hudby, ktorú môžete počúvať tak, ako to máte radi – z reproduktoru telefónu, prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth, alebo jednoducho v slúchadlách pripojených univerzálnym 3,5 mm jack konektorom.

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 06.08.2008 - 21:53

dodze: tato motorola mi pripada ako daka mp3ka ja ked vybava je nic moc

anonymous16.10.2008 - 20:39 Trvalý odkaz

charm: it a pleasure coming accross your item......am charmusso Coly from Uk i am interested in buying your item kindly get back to me with the total of the cost of the item plus the shipment cost to Uk and i want you to know that i needed it very urgent and i want you to know that i want it for my sister in Uk...kindlt get back to me with the total cost and the your PAYPAL or BANK DETAILS so that i can make the payment asap......I needed 5Pieces of the item including the shipment cost. charmusso_coly247@yahoo.com

Thaks and God Bless You

Charmusso Coly

Celá diskusia 2 príspevky