YouTube kanál Fony.sk už so stovkou videí! Zaspomínajte si s nami

Pred pár dňami sme na náš YouTube kanál pridali sté video. Poďte sa s nami obzrieť za začiatkami nahrávania videí a trochu si zaspomínať na kultové telefóny.

Ešte pred samotným YouTube ste si mohli videa prezerať v službe Google Videá, ktorá však zanikla a nahradil ju spomínaný YouTube.

A ani na YouTube nenájdete všetky naše videá na kanáli Fony.sk. Tie staršie si môžete prezrieť na YouTube kanáli nášho vedúceho. Popri spomínaní na kultové telefóny, ako napríklad Nokia N95 alebo štýlovky Samsung U600, si nezabudnite všímať aj jeho dospievanie.

Za zmienku stojí aj kvalita videí nahrávaných vo vtedajšej dobe. Dnes už rozlíšenie 240p vyčarí iba úsmev na tvári. Okrem videí o telefónoch tu nájdete napríklad aj krátky záznam z prvej tlačovej besedy O2 alebo predstavenia modelu Sony Ericsson K810i.

Nokia N95

Samsung U600

Poďme už ale k aktuálnemu kanálu Fony.sk, na ktorom prednedávnom pribudlo sté video, tentokrát o novinke Apple iPhone 5C. Ide o ďalšie video zo série Na jeden záber snímané pomocou prednej kamery HTC One X+. Párkrát sme vyskúšali aj nahrávanie pomocou predných kamier iných smartfónov, no zatiaľ sme sa vždy vrátili k osvedčenému One X+.

Na jeden záber: Apple iPhone 5C

V TOP 3 najsledovanejších videí sa na treťom mieste nachádza aj video, v ktorom náš vedúci porovnáva dve batérie pre Samsung Galaxy SIII s 3 000 mAh a 4 500 mAh kapacitou. Milým prekvapením bolo zistenie, že toto video o batérii od Samsungu s kapacitou 3 000 mAh bolo jedným z prvých na svete, a spomínali nás aj známe portály ako Phone Arena aleboAndroid Central.

ikona

Skúsenosti s 3000 a 4500 mAh batériou v mobileV posledných štyroch týždňoch som mal jedinečnú príležitosť vyskúšať 3000 mAh a 4500 mAh batériu do Samsungu Galaxy S III. V oboch prípadoch som k extra silnému akumulátoru dostal aj špeciálny zadný kryt. Aké boli moje dojmy?

Prvé miesto v TOP 3 patrí videu o HTC Wildfire S s vyše 300 000 pozretiami.

HTC Wildfire S

S necelými 300 000 pozretiami sa na druhom mieste nachádza video o Sony Ericsson Arc S.

Sony Ericsson Arc S

Na videá zo série Na jeden záber sa môžete tešiť aj v budúcnosti. Na záver by sme sa chceli poďakovať každému, kto nám v minulosti pri nahrávaní pomohol. Viacerí to robili dobrovoľne a nezištne, a za to im patrí naša vďaka.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu