Nokia 515 na Slovensku

V slovenských obchodoch sa začal predávať telefón klasickej konštrukcie s hliníkovým telom a 2,4'' QVGA displejom. K dispozícii je aj v dual SIM verzii.

Nokia 515 je elegantný telefón pre menej náročných používateľov, ktorí uprednostňujú klasickú konštrukciu pred dotykovým displejom a nevyužijú výhody otvoreného operačného systému.

Telefón zaujme hliníkovou konštrukciou a slušnou výbavou, kam môžeme zaradiť 2,4'' displej s rozlíšením 240 x 320 bodov pokrytý odolnou vrstvou Gorilla Glass, 5-megapixelový fotoprát s LED bleskom, Bluetooth, FM rádio s RDS, 3,5 mm jack i prítomnosť technológie HSPA.

Vnútorný 256 MB úložný priestor si môžete rozšíriť pamäťovými kartami do veľkosti 32 GB. Telefón tak využijete aj ako MP3 prehrávač. Batéria s kapacitou 1 200 mAh má, podľa výrobcu, ponúknuť do 10 hodín hovoru v sieti 2G alebo až 38 dní v pohotovostnom režime.

Nokia 515 sa predáva v bielej a čiernej verzii, k dispozícii je aj s podporou pre dve SIM karty.

ikona

Základné info: Nokia 515Telefón klasickej konštrukcie s hliníkovým telom, 2,4'' QVGA displejom, 5 Mpix fotoaparátorm s LED bleskom, podporou Bluetooth, HSPA, FM rádiom s RDS a slotom na microSD karty.

Orientačná cena: 122 € (www.epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Manobb 02.10.2013 - 18:28

Nedostatky: absencia WiFi + zatial "premrstena" cena Mal som tuto Nokiu v ruke rovnako tak ako Samsung S5610 a myslim si, ze ak clovek vyslovene nepotrebuje duel SIM, tak lepsou volbou pri hodnoteni cena/vykon je prave Samsung

Celá diskusia 1 príspevok