Alcatel predstavil štvoricu androidov série One Touch Pop C

Alcatel sa poriadne rozbehol. V posledných týždňoch a mesiacoch chrlí jeden model za druhým. Nová séria s písmenom "C" je určená skôr mladým používateľom, ktorí uprednostňujú pestré farby pred nudnou čiernou. Vyberať môžu medzi 3,5'' až 5'' uhlopriečkou.

Prvýkrát sme sa s radom Alcatel One Touch Pop stretli v januári tohto roka, keď boli na výstave CES 2013 v Las Vegas prezentované cenovo dostupné smartfóny pre nenáročných zákazníkov. Série S, X a T ponúkali operačný systém Android, rôznu výbavu i veľkosť uhlopriečok.

Prečítajte si: Alcatel One Touch Pop - slabšia výbava a pestré farby (8. 1. 2013)

Na septembrovom veľtrhu v Berlíne ukázal výrobca novú sériu označenú písmenom C. Takisto prináša pestré farby a výbavu, ktorá osloví zákazníkov, ktorí vo svojom smartfóne nepotrebujú posledné výdobytky mobilnej technológie. Na všetkých modeloch beží operačný systém Android vo verzii 4.2 Jelly Bean.

Alcatel One Touch Pop C1 sa zmestí do každého vrecka. Kompaktný prístroj s 3,5-palcovou uhlopriečkou a HVGA rozlíšením 320 x 480 bodov ponúkne dvojjadrový procesor s taktom 1 GHz, žiarivé farby a jednoduché používateľské prostredie.

Alcatel One Touch Pop C1Alcatel One Touch Pop C3 má o niečo väčší, 4-palcový displej než predchádzajúci model C1 a ponúka WVGA rozlíšenie 480 x 800 bodov. Dvojjadrový procesor je taktovaný na 1,3 GHz a fotoaparát dostal 3,2-megapixelové rozlíšenie. K dispozícii bude aj flipový kryt.

Alcatel One Touch Pop C3Alcatel One Touch Pop C5 posúva veľkosť uhlopriečky opäť o pol palca vyššie. Je vybavený 4,5'' displejom, rozlíšenie sme sa z tlačovej správy zatiaľ nedozvedeli. Vieme iba, že vo vnútri pracuje dvojjardový 1,3 GHz procesor a fotoaparát dostal 5-megapixelové rozlíšenie.

Alcatel One Touch Pop C5Alcatel One Touch Pop C7 je najväčším a najvýkonnejším zástupcom novej série. Disponuje štvorjadrovým 1,3 GHz procesorom a 5-palcovou obrazovkou. Rozlíšenie displeja opäť nepoznáme. Na fotografovanie poslúži 5-megapixelový fotoaparát.

Alcatel One Touch Pop C7

Po zverejnení kompletných špecifikácií vám postupne každý jeden model predstavíme v samostatnom článku.

Zdroj: alcatelonetouch.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu