BCMOBIL & TECHBOX 7-8/2008

reklama Predstavenie ďalšieho čísla kvalitného časopisu o mobilnej komunikácii.

Hurá, leto! A s ním prichádza ďalšie, nové číslo časopisu BCMOBIL & TECHBOX 7-8/2008. Leto je čas výletov a cestovania aj za hranice našej krajiny, preto sa vám určite zídu užitočné informácie o ROAMINGU a cenách vo vybraných destináciách. Vyspovedali sme ďalšiu celebritu o jej vzťahu k mobilným či iným technológiám. Sony Ericsson predstavil bohatú letnú nádielku mobilných telefónov a my sme boli pri tom. Mnohým z vás sa na cestách-necestách domovinou i svetom isto zíde kvalitná GPS navigácia. Nechajte sa inšpirovať Veľkým prehľadom autonavigácií. Naďalej pokračuje veľká SMS súťaž o 10 telefónov Samsung, tentokrát hráte o tenký, kovový a elegantný Samsung U800 Soulb s 3,2 Mpx fotoaparátom, 1 GB pamäťou a HSDPA. Nechýbajú pravidelne aktualizované katalógy mobilných telefónov (146) i autonavigácií (56).

BCmobilROAMING - Na dovolenku s mobilom?

Hlavnou témou letného dvojčísla je tradične roaming. O tom, ako to je s telefonovaním a SMS-kovaním v roamingu, aké sú aktuálne roamingové ponuky mobilných operátorov a o cenách hovorov a SMS-iek v roamingu vo vybraných destináciách čítajte v hlavnej téme. Sony Ericsson to opäť poriadne roztočil a začiatkom leta predstavil päť noviniek, ktoré sme nielen videli, ale aj vyskúšali priamo pri ich predstavení v Bratislave. Pokračujeme v odhaľovaní (ne)bezpečia mobilnej komunikácie v druhej časti seriálu, pri pohľade na mobilných operátorov "cez šošovku lupy" zisťujeme ich letné akciové nádielky a v rozhovore sa zo svojho vzťahu k mobilom vyznáva moderátorka a vizážistka Lenka Šoóšová.

BCmobilBCmobilBCmobilTelefóny a príslušenstvo

Podrobným redakčným testom prešlo ďalších 8 telefónov a vy si môžete prečítať ich recenzie. Upriamte svoju pozornosť na "diamantový" smartfón HTC Touch Diamond, ale aj plne dotykový Samsung F480 či hudobný Sony Ericsson W350i s flipom, ako aj ďalšie novinky: Sagem my721X, Nokia N78, Sony Ericsson G700, Nokia 6300i a Samsung U800 Soulb. Ani v letnom BC-čku 7-8/2008 nechýba prehľad všetkých mobilných noviniek na slovenskom trhu (rubrika PRIŠLI NA TRH) a pravidelne aktualizovaný katalóg 146 mobilných telefónov. V rubrike PRÍSLUŠENSTVO nájdete rôznorodé novinky, napr. TV kábel k mobilu, možnosti externého nabíjania alebo handsfree súpravy.

BCmobilBCmobilBCmobilTECHBOX + NAVIBOX

V pravidelnom TECHBOX-e – multimédiá pre náročných, vám vo veľkom prehľade poradíme pri výbere GPS autonavigácie. Z multimediálnych zariadení sme vám pripravili recenzie týchto produktov: kamera Sony Handycam HDR-TG3, fotoaparáty Fujifilm FinePix S100fs a Samsung GX-20, MP3/MP4 prehrávače Teac MP-233 a SanDisk Sansa Clip, úsporná tlačiareň HP Officejet Pro L7590, ale aj LCD monitor Samsung SyncMaster T220 a cyklisticko-turistická navigácia Garmin Edge 605. V NAVIBOX-e predstavujeme nový Mio Moov 380 s GSM modulom a slotom pre SIM kartu a prinášame aktualizovaný katalóg 56 autonavigácií.

BCmobilBCmobilBCmobilA kde nájdete BCMOBIL & TECHBOX?

Okrem novinových stánkov, hypermarketov či čerpacích staníc si môžete časopis BCMOBIL & TECHBOX 7-8/2008 zakúpiť v sieti 40 partnerských predajní vo viac ako 20 mestách na Slovensku (zoznam na www.bcmobil.sk). Medzi partnermi nechýba sieť predajní NAVIGÁCIA, ktoré nájdete takmer v každom známom obchodnom centre po celom Slovensku. Taktiež môžete časopis získať ako darček ku kúpe mobilného telefónu či k vybraným produktom v celej sieti 22 predajní NAY Elektrodom alebo v TOP partnerských predajniach, napríklad TALKIVE, ITONLINE a PPShop v Bratislave a EPICENTRUM v Pezinku.

V budúcom čísle BCMOBIL & TECHBOX 9/2008!

Po prázdninách či dovolenkách sa opäť stretneme 11. septembra 2008 s prvým jesenným číslom časopisu BCMOBIL & TECHBOX 9/2008, v ktorom vám prinesieme tému o populárnom Google v mobilnom telefóne, testy ďalších skvelých mobilov, napr. Nokia E71, Sony Ericsson C902, LG KF700 s dotykovým displejom aj hardvérovou klávesnicou a tiež nadupaný dotykový smartfón Samsung i900 Omnia s Windows Mobile 6.1. Vo veľkom prehľade sa zameriame na notebooky. Aj v novom BC-čku 9/2008 sa dozviete veľa nového.

PS: V predaji je aj jedinečný časopis NAVIBOX leto 2008 o GPS a navigáciách.

NAVIBOX

Diskusia k článku:

Začať diskusiu