Android TIP: Telekom - nová verzia mobilnej aplikácie

Telekom vydal novú aplikáciu, ktorá nahrádza pôvodnú skratku na optimalizovanú mobilnú stránku m.telekom.sk. Zákazník, okrem iného, získa informácie o spotrebe, faktúrach, kredite alebo prenesených dátach v zahraničí.

Výhodou natívnej aplikácie voči existujúcej optimalizovanej mobilnej stránke m.telekom.sk je prístup k obsahu aj cez Wi-Fi pripojenie, nielen dáta operátora.

Prečítajte si: Telekom: kontrola spotreby v mobile a oveľa viac (7. 12. 2012)

Aplikácia Telekom je zatiaľ v testovacej prevádzke, čo znamená, že bude postupne optimalizovaná pre najpoužívanejšie smartfóny i tablety a priebežne aktualizovaná o nové funkcie a obsah. V aplikácii nechýba ani zoznam a mapa predajní Telekomu, produktové informácie a zákaznícky profil.

Obsah aplikácie:

- Spotreba – podrobné informácie o aktuálnej spotrebe hlasových a dátových služieb

- Profil – zákaznícke údaje, program služieb, dátum aktivácie, dátum konca viazanosti programu

- Faktúry – zoznam faktúr, detaily faktúry, informácia o neuhradenej faktúre alebo faktúre po splatnosti

- Easy – aktuálny kredit, expirácia SIM karty a kreditu

- Roaming – informácie o prenesených dátach v zahraničí

- Informácie o paušáloch Happy

- Prenos čísla do Telekomu

- Zoznam a mapa predajní Telekom

- Kontaktné informácie

Pre aktiváciu a používanie aplikácie môžete použiť mobilné dátové, alebo Wi-Fi pripojenie. Pri prístupe cez Wi-Fi sieť je potrebné sa prihlásiť a aplikáciu aktivovať pomocou prihlasovacích údajov z portálu Môj Telekom. Na každé ďalšie prihlásenie cez Wi-Fi použijete vami zvolený PIN kód. Pri použití mobilných dát stačí pre aktiváciu zadať doručený SMS kód. Ďalšie prihlásenie prebehne automaticky.

Link na stiahnutie: play.google.com

Aplikácia je primárne určená pre zákazníkov mobilných služieb Telekomu a zatiaľ je dostupná iba na OS Android 2.2 a vyšší. Verzia pre operačný systém iOS je v schvaľovacom procese a k dispozícii bude v najbližších týždňoch.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

petris 20.08.2013 - 11:12

no ked ma ta kontrola spotreby take neaktualne data o spotrebe vdaka oneskoreniu ako je vidiet z fotiek tak to ju nemuseli ani vydavat. podobny fail ako predchadzajuca zalozka ktoru vydavali za aplikaciu. ale pochvala ze nemaju az 24 hodinove oneskorenie ako orange.

Peter20.08.2013 - 13:11 Trvalý odkaz

Funguje az prekvapivo dobre a prehladne

Celá diskusia 2 príspevky