Telekom Benefit: Easy Free s kreditom 9 € za 1 €

V program Telekom Benefit pribudla lákavá ponuka. Zákazníci si môžu kúpiť predplatenú kartu Easy Free so štandardným 9-eurovým kreditom len za jedno euro.

V programe Telekom Benefit môžete nájsť za veľmi zaujímavé ceny nielen služby ako lístky do kina či na koncerty, ale aj dopredaj mobilných telefónov s výraznou zľavou. Teraz čaká na zákazníkov nová ponuka.

Operátor takmer rozdáva nové SIM karty Easy Free s 89 % zľavou. Ako inak nazvať predaj predplatených kariet s kreditom 9 €, za ktorú kuriérovi zaplatíte iba 1 €?

Ponuku môžu využiť len zákazníci operátora, fyzické osoby. Pri zadávaní objednávky je potrebné uviesť aj telefónne číslo Telekomu. Maximálny počet objednaných kariet je päť kusov.

S kartou Easy Free za 1 € získate:

- kredit 9 €,

- volania za 9 alebo 10 centov do všetkých sietí v SR (podľa výšky dobitého kreditu)

- internet v mobile zadarmo za každé dobitie kreditu

- SMS do všetkých sietí SR za 6 centov

- platnosť kreditu 12 mesiacov (po aktivácii karty je platnosť SIM kary iba 90 dní, po dobití sa predĺži platnosť karty i kreditu na 365 dní)

Prečítajte si: Telekom: nové benefity na Easy Free (13. 2. 2012)

Podľa upozornení na stránke je ponuka platná do konca roka alebo vypredania zásob.

Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

petris 19.08.2013 - 11:43

namiesto zlacnenia volani do vlastnej siete rozdavaju sim karty. preco sa musia vzdy vybrat tou zlou cestou? platnost kreditu : zas klamstvo. platnost toho uvodneho kreditu urcite nieje 12 mesiacov. ze sa nehanbia.

Lenka Ivančíková19.08.2013 - 11:57 Trvalý odkaz

Pre uplnost som doplnila platnost novej SIM karty na 90 dni, po dobiti sa predlzi aj platnost kreditu na 12 mesiacov.

petris19.08.2013 - 12:32 Trvalý odkaz

to je chvalyhodne. akurat ze zakaznici nakupuju na stranke telekom benefitu a nie na fony.sk. tam sa vsak dozvedia ze platnost kreditu je 12 mesiacov. ak takato trapna hra s doverou zakaznikov telekomu stoji za tych par cisiel o ktore sa zvysi pocet aktivnych sim prosim. ludia uz fakt otvorme oci.

Bonyek@azet.sk19.08.2013 - 12:50 Trvalý odkaz

Petris;
kde sa tam dozvedia že úvodny kredit platí 12 mesiacov.?

petris19.08.2013 - 12:57 Trvalý odkaz

kde sa tam dozvedia ze existuje nejaky uvodny kredit?

http://www.telekom.sk/benefit/team.php?id=1369

Detaily ponuky
S kartou Easy Free za 1 € získate:

Kredit 9 €,
Volania za 9 centov do všetkých sietí v SR,
Internet v mobile zadarmo za každé dobitie kreditu,
Platnosť kreditu 12 mesiacov

Ceny volaní platia počas 90 dní a internet v mobile počas 15 dní odo dňa dobitia kreditu aspoň vo výške 10 €. Následne platí cena podľa Cenníka. Kompletné podmienky poskytovania služby sú uvedené v Cenníku pre poskytovanie služieb prostredníctvom mobilnej siete.

to je presne znenie ktore som kritizoval tu. Lenka to v clanku doplnila za co skladam poklonu. no tvrdim ze zakaznici kupuju nie na fony.sk ale na telekombenefite. a tam ani chyru ani slychu o nejakom uvodnom kredite a o tom ze jeho platnost je len 3 mesiace. uz chapes?

Celá diskusia 86 príspevkov