Príde Samsung Galaxy Note III 4. septembra?

Samsung začal rozposielať pozvánky na 4. september, kedy sa bude v Berlíne konať udalosť s názvom Samsung Unpacked 2013 Episode 2. Dva dni pred zahájením medzinárodného veľtrhu IFA sa tak pravdepodobne dočkáme tretej generácie tabletofónu Galaxy Note.

Tak ako každý rok, aj tento sa v Berlíne stretnú výrobcovia moderných technológií, aby svetu predstavili svoje najnovšie výrobky a inovácie. Pre verejnosť budú brány výstaviska otvorené od 6. - 11. septembra 2013.

Tesne pred oficiálnym otvorením výstavy zvyknú výrobcovia na tlačových konferenciách informovať novinársku obec o tom, čo si pre zákazníkov pripravili. Samsung svoju akciu pomenoval Samsung Unpacked 2013 Episode 2.

Prvá epizóda sa odohrala 14. marca tohto roka, keď odprezentoval novú vlajkovú loď Samsung Galaxy S4.

Prečítajte si: Predstavenie Samsungu Galaxy S4 (14. 3. 2013)

Na ohlásenej konferencii sa, okrem iného, očakáva predstavenie nástupcu tabletofónu Galaxy Note II. Podľa špekulácií by zariadenie malo dokonca prísť vo viacerých verziách s rôznym typom procesora, displeja či rozlíšením fotoaparátu.

Samsung unpacked 2013 episode 2

Čo si pre nás Samsung prichystal sa dozvieme už o pár týždňov. Živý prenos z akcie môžete sledovať na stránke www.youtube.com/samsungmobile. Do Berlína pocestuje aj zástupca našej redakcie, informácie a dojmy vám tak prinesieme z prvej ruky.

Zdroj: samsungmobilepress.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu