Android a iOS TIP: mobilný sprievodca festivalom Grape 2013

Chystáte sa na letný hudobný festival Grape do Piešťan? Tak potom by vám v mobile nemala chýbať oficiálna aplikácia. Nájdete v nej program, zoznam hudobných skupín a interpretov, podrobnú mapku festivalového areálu a ďalšie užitočné informácie.

Hudobný festival Grape 2013 sa začne už o pár dní, 9. augusta privíta na piešťanskom letisku prvých návštevníkov. Do 10. 8. si budú môcť užívať domáce i zahraničné hudobné skupiny.

Mobilná aplikácia prináša program, zoznam interpretov a hudobných skupín, mapu areálu a informácie o účinkujúcich. Nechýbajú notofikácie o začiatku vystúpení vašich obľúbených interpretov. V tme sa zíde aj praktická baterka (zariadeniu samozrejme nesmie chýbať prisvetľovacia LED dióda).

Navyše sa s aplikáciou Grape Festival 2013 môžete zapojiť do súťaže o jeden z piatich smartfónov Sony Xperia L od O2.

Aj tento rok sa O2 zhostí úlohy generálneho partnera. Okrem množstva praktických služieb a zábavných aktivít prináša svojim zákazníkom posielanie SMS a MMS správ zadarmo a zľavy na vstupenky cez portál O2 Extra výhody.

Prečítajte si: O2: na Grape festival lacnejšie lístky a SMS/MMS zdarma (20. 6. 2013)

Link na stiahnutie:

Android

Softvér je aktuálne dostupný iba pre zariadenia s operačným systémom Android 2.2 a vyšším, majitelia iPhonov a iPadov sa dočkajú už čoskoro.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu