Samsung Galaxy Mega 6.3 na Slovensku

Na Slovensku sa začal predávať tabletofón s 6,3-palcovým HD displejom, dvojjadrovým 1,7 GHz procesorom, podporou LTE a silnou batériou.

Samsung Galaxy Mega 6.3 prináša veľké, pre niekoho možno až neprijateľné rozmery pre telefón. Ani hmotnosť nie je zanedbateľná, 200 gramov budete vo vrecku naozaj cítiť. Poteší 9 mm hrúbka konštrukcie.

Novinka ponúka dvojjadrový 1,7 GHz procesor, 1,5 GB RAM, 8 alebo 16 GB úložného priestoru s podporou microSD kariet do veľkosti 64 GB a operačný systém Android 4.2 Jelly Bean. Displej s 6,3'' uhlopriečkou dostal HD rozlíšenie a jeho čitateľnosť v exteriéri je dobrá.

Nechýba používateľské prostredie TouchWiz, ktorého súčasťou sú i nové funkcie S Translator, Samsung WatchON, Samsung Link, S Travel, Story Album, Multi Window, Pop up Play a mnohé ďalšie softvérové vychytávky.

Fotografie nasnímate 8-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, videá zhotovíte vo Full HD kvalite. Na videohovory nájdete prednú 1,9 Mpix webkameru.

Vo výbave nechýba podpora rýchlej dátovej siete HSPA+ s prenosovou rýchlosťou do 21 Mbps, LTE, Wi-Fi, GPS, Glonass, Bluetooth 4.0 ani NFC čip. Akumulátor s 3 200 mAh kapacitou ponúka dva dni bežného používania.

Recenzia: Samsung Galaxy Mega 6.3 - obor s LTE

Všetky fotky nájdete v našej Galérii!

Orientačná cena: 459 € (www.epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu