Na jeden záber: Samsung Galaxy S4 zoom

V redakcii sme sa objektívom kamery pozreli na hybrid 4,3'' smartfónu a kompaktného fotoaparátu s 16 Mpix rozlíšením, xenónovým bleskom, širokouhlým 24 mm objektívom a optickou stabilizáciou obrazu.

Samsung Galaxy S4 zoom prináša spojenie tradičného smartfónu a digitálneho fotoaparátu s xenónovým bleskom.

Druhá verzia hybridného prístroja sa dá použiť už nielen ako fotoaparát s možnosťou zdieľania zhotovených snímok cez Wi-Fi alebo mobilnú dátovú sieť a úpravou fotografií pomocou aplikácií z Google Play, ale aj ako plnohodnotný smartfón.

Galaxy S4 zoom vychádza z modelu Galaxy S4 mini. Na prvý pohľad vyzerá ako dve zlepené zariadenia k sebe. Spredu vidíme Glaxy S4 mini, zo zadu digitálny fotoaparát. Aj hardvérovú výbavu si požičal z mini verzie. No prostredie fotoaparátu zodpovedá skôr aktuálnej vlajkovej lodi Galaxy S4.

Medzi hlavné špecifikácie patrí dvojjadrový 1,5 GHz procesor, 1,5 GB operačnej pamäte RAM a 8 GB vnútorného priestoru s možnosťou rozšírenia microSD kartami do veľkosti 64 GB. Operačný systém Android beží vo verzii 4.2 Jelly Bean. Dotykový 4,3-palcový Super AMOLED displej má qHD rozlíšenie 540 x 960 bodov a nechýba hardvérové tlačidlo pod displejom, ani spúšť fotoaparátu v bočnej stene.

Základné info: Samsung Galaxy S4 zoom (SM-C101)

BSI CMOS snímač dostal 16-megapixelové rozlíšenie, 10-násobný optický zoom a širokouhlý 24 mm objektív so zabudovanou optickou stabilizáciou obrazu a clonou F3.1 – F6.3. Videá zhotovíte vo Full HD rozlíšení rýchlosťou 30 alebo 60 snímok za sekundu. Nechýba množstvo fotografických funkcií.

Konektivitu zabezpečí podpora rýchlej dátovej siete HSPA+ s prenosovou rýchlosťou do 21 Mbps, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, Glonass či NFC.

Na jeden záber: Samsung Galaxy S4 zoom

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Peter Pavlinsky31.07.2013 - 14:09 Trvalý odkaz

Nezaujal ma tento stroj, no zaujimalo by ma, ako sa po 20 min. surfovani a 15 min. nataci ci foteni zahreje

Celá diskusia 2 príspevky