QuickWindow: kryt s priezorom pre LG G2

Ešte pred oficiálnym uvedením novej vlajkovej lode LG G2 predstavil výrobca prvé pripravované príslušenstvo. Flipový kryt s plastovým priezorom poznáme už z high-endu Samsung Galaxy S4.

Predstavenie novinky LG G2 sa blíži. Všetky podrobnosti o novom smartfóne sa dozvieme už o pár dní, 7. augusta. No ešte predtým ukázal výrobca kryt, ktorý bude dostupný spolu s uvedením nového top modelu na trh.

Dizajn príslušenstva QuickWindow je takmer zhodný s flipovým krytom S View Cover pre Samsung Galaxy S4.

Samsung ako prvý priniesol kryt, pri ktorom ste bez potreby jeho odklopenia videli, kto vám volá, aký je dátum, deň v týždni alebo koľko je hodín.

Podobné informácie vám sprostredkuje aj nový kryt od LG, no ide ešte ďalej. Ľahkým pohybom prsta po okne si zobrazíte hodiny, predpoveď počasia, budík, hudobný prehrávač, prečítate si prijatú textovú správu a uvidíte, kto vám volá.

LG G2 QuickWindow

Praktická a štýlová ochrana smartfónu LG G2 QuickWindow bude dostupná v siedmych farbách: čiernej, bielej, ružovej, fialovej, modrej, žltej a mätovej. Cena zatiaľ nebola zverejnená.

Zdroj: lgnewsroom.com

Diskusia k článku:

Me_Gusta 30.07.2013 - 14:06

objednal som si na S4 S View Cover cez ebay originál za cca 10€ + folia (u nás je tri krát drahšie), ale ako spomínate hore, tak neviem ako spraviť, aby mi ukazovalo to počasie. Neviete niekto ako si to nastaviť? Ďakujem :)

Matej Krajčovič30.07.2013 - 15:47 Trvalý odkaz

Na lockscreen si od Androidu 4.2 môžeš pridať widgety ktoré to podporujú (narozdiel od domácej obrazovky to ide iba pri niektorých).
Potrebuješ teda nejaký widget s počasím s podporou lockscreenu, ktorý ti navyše ukáže počasie priamo v okienku S Coveru.
Priamo v Galaxy S4 z krabice však nič také bohužiaľ nie je, takže snáď len hľadať po Play...

Matej Krajčovič30.07.2013 - 16:03 Trvalý odkaz

Aha, on vlastne ten cover natvrdo hádže svoj lockscreen s hodinami pri zatvorení. Bohužiaľ sa mi to zatiaľ nepodarilo vypnúť.

Nightmare30.07.2013 - 16:33 Trvalý odkaz

Galaxy S4 a LG G2 zatial TOP

Celá diskusia 6 príspevkov