Sony: ktoré Xperie dostanú Android 4.3?

Sony na svojom oficiálnom blogu zverejnilo predbežný zoznam zariadení, pre ktoré plánuje update na najnovšiu verziu operačného systému Android.

V stredu Google odprezentoval novinky v platforme Android 4.3, ktoré prinášajú menej nových funkcií než majitelia androidov očakávali. Miestami môžeme hovoriť iba o kozmetických úpravách.

Prečítajte si: Google predstavil novinky v Androide 4.3 (24. 6. 2013)

Sony na predstavenie novej verzie zareagovalo rýchlo a na oficiálnom blogu zverejnilo zoznam zariadení, pre ktoré sa pripravuje vydanie nového Androidu. Už teraz sa majitelia smartfónov Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Z Ultra, Xperia SP a tabletu Xperia Tablet Z môžu tešiť na novú verziu. Bohužiaľ, ani približný termín výrobca zatiaľ neoznámil.

Stále je však niekoľko zariadení, ktoré bežia na platforme Android 4.1. Podľa Sony je upgrade na vyššiu verziu 4.2 na dobrej ceste a aktuálne sprístupňuje Android 4.2 pre smartfóny Xperia Z a Xperia ZL. Neskôr, začiatkom auusta, budú nasledovať Xperia Tablet Z a Xperia ZR.

Jelly Bean

Výrobca nevylúčil ani možnosť, že niektoré smartfóny budú aktualizované z Androidu 4.1 rovno na verziu 4.3. Podrobnejšie informácie spolu s časovým plánom zverejní na svojej stránke neskôr.

Zdroj: blogs.sonymobile.com

Diskusia k článku:

Nightmare 26.07.2013 - 14:38

To je mile od Sony

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease26.07.2013 - 15:03 Trvalý odkaz

čítal som aj o alternatíve, že modely Xperia T a V preskočia 4.2.2 a dostanú rovno 4.3 - ale jedná sa len o špekuláciu..

trifko30.07.2013 - 20:03 Trvalý odkaz

Verzia 4.2.2 je na SP. Len telefon bol zaobstarany v CZ

Celá diskusia 3 príspevky