Rad Nokia Asha a Series 40 dostávajú aktualizáciu softvéru

Nokia začala pred pár dňami s uvoľňovaním aktualizácie softvéru pre svoj rad "hlúpych" telefónov. Update prináša nové funkcie, vylepšenú podporu Mail for Exchange či YouTube launcher.

Nielen smartfóny, ale aj zariadenia s uzavretým operačným systémom dostávajú z času na čas aktualizácie softvéru s novými vylepšeniami. Keďže tieto jednoduchšie zariadenia nie sú zaťažené nestabilitou systému, update zvyčajne prináša opravy chýb nové funkcie.

Medzi hlavné novinky patrí lepšia podpora služby Mail for Exchange, samostatný YouTube launcher a dual SIM modely Asha 308 a Asha 310 budú kompatibilné s aplikáciou WhatsApp, ktorá je už dostupná pri jednosimkových modeloch.

Okrem toho Asha 308 a Asha 309 získajú prístup k chatovaciemu klientovi eBuddy. Nokia Asha 305 a Asha 306 dostanú zasa podporu pre WhatsApp.

Nokia Asha

Majitelia novších telefónov Nokia Asha a Series 40 si môžu dostupnosť novej verzie softvéru skontrolovať v Nastaveniach. Na aktualizáciu môžu použiť bezdrôtovú službu OTA alebo USB kábel a počítačový softvér Nokia Suite.

Zdroj: conversations.nokia.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu