Android a iOS TIP: Bažant Pohoda 2013 s Orangeom

Chystáte sa na hudobný festival Bažant Pohoda? Potom by vo vašom smartfóne nemala chýbať praktická aplikácia. Navyše Orange, ako hlavný partner festivalu, ponúkne návštevníkom bezplatné Wi-Fi pripojenie.

Festival sa koná v dňoch 11. - 13. júla 2013 na trenčianskom letisku. Už druhý rok je na pozícii hlavného partnera hudobného festivalu Bažant Pohoda Orange, a tak ako minulý rok, aj v tomto roku pripravil pre návštevníkov festivalu interaktívnu aplikáciu, určenú pre zariadenia s operačným systémom Android a iOS.

V aplikácii Bažant Pohoda 2013 nájdete všetko potrebné. Kompletný program, informácie o jednotlivých interpretoch, push up pripomienky aby vám nič neuniklo, predpoveď počasia a samozrejme mapu festivalového areálu. Po prihlásení cez svoje facebookové konto sa môžete s vašimi vybranými priateľmi lokalizovať priamo na mape a jednoduchšie tak sebe nájdete cestu.

Okrem štandardnej mapy areálu nájdete aj ďalšiu praktickú novinku – rozšírenú verziu mapy s technológiou tzv. augmented reality. Tá umožňuje sledovať dianie na festivale v smere, na ktorý užívateľ svoj telefón namieri. Stačí namieriť svoj mobil na akékoľvek miesto na festivale a aplikácia ukáže, čo sa okolo nachádza a kto práve na pódiu hrá. V menu pribudla aj interaktívna Orange hra, ktorú budú môcť hrať návštevníci počas festivalu a vyhrať tak zaujímavé ceny.

Užitočným pomocníkom je baterka, ktoré sa zapne a vypne po stlačení loga v hlavnom menu aplikácie. Funkcia je, logicky, dostupná iba vtedy, pokiaľ vaše zariadenie disponuje LED diódou fotoaparátu.

Link na stiahnutie:

Android

iOS

Počas minuloročného festivalu Bažant Pohoda 2012 návštevníci presurfovali v sieti Orangeu 270 GB dát a uskutočnili takmer pol milióna hovorov. Aj tento rok bude pre účastníkov k dispozícií bezplatné Wi-Fi pripojenie v Orange zóne a jej okolí. Na trenčianskom letisku pribudnú dve mobilné základňové stanice – pri Orange zóne a pri tanečnej aréne.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Richard Hombauer 04.07.2013 - 15:10

Veľmi sympatická aplikácia. Už mám svoj program aj mapku v mobile. :)

Celá diskusia 2 príspevky