Nový časopis NAVIBOX v predaji!

reklama Predstavenie prvého čísla špeciálneho časopisu o navigáciách.

Dňa 12. júna 2008, spolu s novým číslom časopisu BCMOBIL & TECHBOX 6/2008, vychádza aj úplne nový časopis o GPS navigáciách NAVIBOX leto 2008. NAVIBOX sa stane vaším dokonalým sprievodcom trhom GPS navigácií. Okrem zaujímavých tém, rád, tipov a trikov obsahuje až 37 podrobných recenzií autonavigácií, katalóg všetkých dostupných autonavigácií na Slovensku i test navigačných aplikácií pre smartfóny vrátane prehľadu telefónov s GPS a katalógu 32 zariadení s GPS!

NAVIBOXBCMOBIL&TECHBOX

Podrobný obsah NAVIBOX leto 2008 nájdete na www.navibox.sk.

Podrobný obsah BCMOBIL & TECHBOX 6/2008 nájdete na www.bcmobil.sk.

Váš sprievodca trhom navigácií

Akú navigáciu si kúpiť? Z čoho si môžem vybrať? Čo je to vlastne GPS? Odpoveď na tieto otázky, ale aj oveľa viac, sa dozviete z prvého špeciálu časopisu BCMOBIL & TECHBOX, s výstižným názvom NAVIBOX, ktorý je v predaji samostatne len za 79 Sk. Na 84 stranách nájdete, okrem iného, až 37 podrobných recenzií najnovších autonavigácií (detaily, displeje, tipy...) značiek Asus, Blaupunkt, Becker, DreimGO, Garmin, Mio, TomTom, Navigon a ďalších. Kompletný prehľad autonavigácií na Slovensku zase prináša podrobný katalóg, ktorý obsahuje až 56 autonavigácií. Testovali sme pre vás aj vstavanú navigáciu v minivane Chrysler Grand Voyager 2008.

NAVIBOXNAVIBOXNAVIBOXNielen o autonavigáciách

NAVIBOX nie je len o autonavigáciách. Odhalíme vám svet navigačných aplikácií pre mobilné telefóny a smartfóny s GPS. V podrobných prehľadoch a katalógoch nájdete všetky dostupné telefóny a zariadenia s GPS, ale i GPS Bluetooth prijímače, ktoré jednoducho zmenia váš súčasný mobil na navigátor. Novodobí “hľadači pokladov” tiež využívajú GPS, prečítajte si o chytľavej zábavke s názvom geocaching. Nechýba slovník GPS pojmov a tiež zaujímavý rozhovor s Petrom Palárcom, technickým riaditeľom a spolumajiteľom spoločnosti Conan, ktorú poznáte najmä vďaka navigáciám Garmin. Nezabudli sme ani na súťaž, v ktorej výhercu určite potešia navigácie Garmin nüvi 250W spolu s hodinkami Garmin FORERUNNER 50.

NAVIBOXNAVIBOXNAVIBOXBCMOBIL & TECHBOX 6/2008

Nielen NAVIBOX leto 2008, ale i najnovšie číslo mesačníka BCMOBIL & TECHBOX 6/2008 vám prináša skvelé čítanie a prehľadné informácie zo sveta technológií, mobilnej komunikácie, GPS navigácií a multimédií. Za 49 Sk si prečítate až 9 recenzií mobilných telefónov (Sony Ericsson Z770i, Samsung i560, LG KF750 Secret, Nokia 6220 classic a i.), veľký prehľad až 21 aktuálnych kompaktných digitálnych fotoaparátov či recenzie navigácie Mio Moov 360, subnotebooku Asus Eee PC, flashkamery Samsung VP-HMX20C alebo zrkadlovky Nikon D300. Nechýbajú zaujímavé témy, v ktorých sa dozviete veľa o využívaní a vytvorení Wi-Fi siete, ale i o výhodách/nevýhodách predplatených kariet operátorov. Samozrejmosťou sú novinky na trhu, aktualizovaný katalóg 144 mobilných telefónov či SMS súťaž o Samsung U900 Soul!

BCMOBIL&TECHBOXBCMOBIL&TECHBOXBCMOBIL&TECHBOXA kde nájdete BCMOBIL & TECHBOX a NAVIBOX?

Okrem novinových stánkov, hypermarketov či vybraných čerpacích staníc si môžete časopisy zakúpiť v sieti takmer 60 partnerských predajní vo viac než 20 mestách na Slovensku (zoznam na www.bcmobil.sk). Medzi partnermi nechýba sieť predajní NAVIGÁCIA, ktoré nájdete takmer v každom známom obchodnom centre po celom Slovensku. Taktiež môžete časopis získať ako darček ku kúpe mobilného telefónu či k vybraným produktom v celej sieti 22 predajní NAY Elektrodom alebo v TOP partnerských predajniach, napríklad TALKIVE, ITONLINE, GSM-SHOP v Bratislave či EPICENTRUM v Pezinku.

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 13.06.2008 - 18:49

mato63: Tak ja mam uz kvalitne citanie doma a to dokonca 2x. :D Niekomu to poradujem.

anonymous14.06.2008 - 21:14 Trvalý odkaz

defluo: ja chcem viac recenzii, noviniek atd o mobiloch :( aspon jeden clanocek denne... chodim na tuto stranku kazdy den a toto je uz druhy den, co som prisiel a ako najnovsi clanok sa dal precitat len tento o nejakom naviboxe... a ja nechcem navibox alebo iny box, ale clanky o telefonoch :( preco nepisete aspon ten clanocek denne ?

(mimochodom, dnes som mal ako kontrolny kod diablovo cislo :) )

anonymous15.06.2008 - 04:39 Trvalý odkaz

mazo: no vidis a certov k...t ti preto nenarastol :D

anonymous15.06.2008 - 22:26 Trvalý odkaz

riso: snazime sa pisat kvalitne clanky o vsetkych telefonoch na trhu. pridavame do nich aj videa. ono to nie je sranda. Styri prve kontakty alebo recenzie tyzdenne Ti je malo, ale ktora slovenska stranka Ti ich ponukne?
ak chces stale nieco citat, pouzivaj nase forum.
Chapem Tvoju kritiku, ale ver, ze tato praca si vyzaduje aj odpocinok a hlavne mame urcite limity, po prekroceni ktorych by sme uz telefony nechceli ani vidiet.
Skus kazdy den:
- kompletne nafotit jeden mobil,
- natocit ho na video, postrihat, supnut na web,
- popri tom si stale pisat o nejakom telefone poznamky, potom ich dat dokopy, snazit sa to spravit bez gramatickej chyby
- samozrejme nezabudni dvakrat do tyzdna ist do BA pre nove telefony a vratit stare,
- stretni sa s obchodnymi partnermi,
- v stredu si do toho vloz tlacovu konferenciu,
- hodinku denne vyhrad na vybavenie mnozstva e-mailov,
- dalsiu hodinku na kontrolu Fony.sk (forum, fotoalbum, citanie vasich nazorov...)
- a vloz to do 5 dni po 12 hodin (tolko minimalne pracujem ja)
Drzim palce! :)

Celá diskusia 11 príspevkov