Android a iOS TIP: navigácia Sygic s 30 % zľavou

GPS navigáciu Sygic už používa viac než 30 miliónov používateľov a stala sa tak najsťahovanejšou offline navigáciou na svete. Pre tých, ktorí aplikáciu ešte nemajú, pripravil Sygic letnú akciu s 30 % zľavou.

Medzi majiteľmi smartfónov patrí navigácia Sygic medzi najobľúbenejšie. Podľa Michala Štencla, CEO spoločnosti Sygic, ohodnotilo aplikáciu už viac než 110-tisíc používateľov. V hodnotení získala štyri hviezdičky z piatich a v kategórii navigácií sa vo vyše 40-tich krajinách umiestnila v TOP 20.

Aplikácia používa podkladové mapy TomTom a poslúži nielen pre automobilovú, ale aj pešiu navigáciu. Výhodou offline navigácie je jednorazová doživotná investícia, vďaka čomu používateľovi nevznikajú ďalšie dodatočné náklady za prenesené dáta doma či v zahraničí.

Navigácia obsahuje 3D mapy terénu a budov, vypočíta najrýchlejšiu trasu, obsahuje turn-by-turn funkcie,, asistenciu radenia do jazdných pruhov, cestné návestie, rýchlostné výstrahy, bezpečnostné kamery a množstvo ďalších funkcií. Ovládanie programu a hlasové povely sú i v slovenčine.

Posledná aktualizácia pre operačný systém Android priniesla v spolupráci s TripAdvisor a Booking.com viac možností personalizácie s bodmi záujmu . Používatelia tak môžu získať užitočné informácie o hoteloch a reštauráciách s hodnotením klientov vo viac než 20 svetoznámych destináciách. Samozrejme v offline režime.

Sedemdňová trial verzia aplikácie je dostupná pre všetkých majiteľov telefónov s operačným systémom Android 2.0 a vyšším. Po vypršaní skúšobnej verzie si môžete plnú verziu navigácie kúpiť s letnou zľavou 30 %.

Linky na stiahnutie:

Android

iOS

Zdroj: sygic.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu