Sony Xperia L na Slovensku

V slovenských obchodoch sa začal predávať 4,3-palcový android strednej triedy s elegantným dizajnom a jemne prehnutou zadnou stenou. Efektne pôsobí farebná informačná dióda v dolnej časti smartfónu.

Sony Xperia L ponúkne OS Android 4.1 Jelly Bean, dvojjadrový 1 GHz procesor, 1 GB RAM a 8 GB vnútornú pamäť s podporou microSD kariet do veľkosti 32 GB.

Displej s 4,3'' uhlopriečkou a rozlíšením 480 x 854 bodov je odolný proti poškriabaniu. Pýchou smartfónu je 8-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním, prisvetľovacou diódou a funkciou HDR pre fotografovanie aj nahrávanie HD videí. Poteší hardvérová spúšť v pravej stene, ktorá podľa výrobcu dostane kameru aj pri zamknutom displeji z režimu pokoja do akcie za menej než dve sekundy.

Medzi ďalšie špecifikácie patrí Wi-Fi, HSPA, GPS, DLNA, NFC a FM rádio s RDS. Batéria s kapacitou 1 750 mAh podporuje Stamina mód na optimalizáciu výdrže. Smartfón obsahuje funkciu One-touch od Sony, ktorá umožní jedným dotykom, po spárovaní cez NFC, počúvať hudbu alebo prezerať fotografie na kompatibilnom zariadení.

Základné info: Sony Xperia L

Orientačná cena: 256 € (www.epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu