Caterpillar CAT B15 na Slovensku

Odolný dual SIM smartfón so 4'' dotykovým displejom a operačným systémom Android Jelly Bean si môžete kúpiť už aj v slovenských obchodoch.

Caterpillar CAT B15 bol jednou z noviniek na barcelonskom kongrese MWC 2013. Smartfón je určený pre používanie v extrémnych podmienkach, kde by bežné telefóny mali problémy.

Vydrží pracovať pri teplotách od -28°C do +55°C a spĺňa normu odolnosti IP67, čo znamená, že vydrží po dobu 30-tich minút ponorený v hĺbke až 1 meter bez poškodenia. Podľa výrobcu mu neublíži ani pád z výšky 1,8 m priamo na betón. Telo má z tvrdeného hliníka s gumennými časťami, ktoré chránia telefón pred pádom.

Vo vnútri nájdeme dvojjadrový 1 GHz procesor, 512 MB RAM, 4 GB internú pamäť s možnosťou rozšírenia microSD kartami do veľkosti 32 GB a operačný systém Android je vo verzii 4.1 Jelly Bean. Dotykový 4-palcový displej s rozlíšením 480 x 800 bodov je chránené odolnou vrstvou Gorilla Glass a môžete ho ovládať aj mokrými rukami.

Fotografie a videá v HD kvalite zhotovíte 5-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním. Sklamaním je chýbajúca LED dióda. Predná VGA kamera poslúži hlavne na videohovory. Medzi ďalšou výbavou nechýba podpora rýchlej dátovej siete, Wi-Fi, GPS, Bluetooth ani FM rádio. Batéria dostala slušnú kapacitu 2 000 mAh, no pri využití podpory dvoch SIM kariet dlhú výdrž aj tak nečakajte.

Základné info: Caterpillar Cat B15 (živé fotografie)

Orientačná cena: 294 € (www.Agem.sk, cena pre registrovaných)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu