Notebook Expo 2013 - vyskúšajte HTC One medzi prvými na Slovensku

Už o deväť dní tu je štvrtý ročník výstavy notebookov a spotrebnej elektroniky. Na podujatí Notebook Expo si budete môcť vyskúšať aj horúce novinky posledných mesiacov.

Na výstave sa tradične predstavia všetci známi výrobcovia notebookov, notebookového príslušenstva, nebudú chýbať ani firmy z oblasti spotrebnej elektroniky, softvéru a telekomunikácií. Priamo na výstave budete mať možnosť naživo vidieť crash test notebooku Fujitsu a telefónu Sony Xperia Z.

Lákadlom pre návštevníkov sú výnimočné akcie a ceny, ktoré mnohí výrobcovia ponúknu pri príležitosti tejto unikátnej výstavy. Pripravený je aj bohatý sprievodný program. Výstava je spojená s prednáškami o novinkách, nových technológiách, bezpečnosti, mobilnej komunikácii či iných témach. Predstavené budú aj horúce novinky posledných mesiacov.

Notebook Expo sa koná v sobotu 13. apríla 2013 v novej budove fakulty informatiky, Slovenskej technickej univerzity na Ilkovičovej ulici v Bratislave. Pre návštevníkov bude zabezpečená bezplatná kyvadlová doprava v polhodinových intervaloch z Hodžovho námestia k fakulte. Motorizovaní návštevníci budú mať k dispozícii neplatené veľkokapacitné parkovisko.

Notebook ExpoVstupné v predpredaji (napr. v sieti Ticketportal):

- 2,99 € bežné vstupné

- 1,99 € zľavnené vstupné (pre držiteľov kariet ISIC, ITIC a EUROwww.notebookexpo.sk.

Komentár Richarda Hombauera:

Po tlačovej konferencii, ktorá sa uskutočnila deväť dní pred samotnou akciou môžem povedať, že sa na Notebook Expo 2013 máte určite na čo tešiť. Na svoje si prídu nielen priaznivci telefónov (môžete si napríklad naživo vyskúšať očakávaný smartfón HTC One alebo vidieť crash-test Sony Xperia Z), ale aj inej techniky. Budete sa tu môcť zoznámiť s tabletom Acer za 99 eur, vyskúšať môžete Asus Fonepad, sedempalcový HD tablet, ktorý môžete použiť aj na telefonovanie. Acer naživo pôsobí pochopiteľne lacno, Asus je o triedu aj generáciu ďalej (12 GB interná pamäť, 1 GB RAM, pekný displej...) a jeho zaujímavosťou je vypínacie tlačidlo v ľavej bočnej stene. Naživo to pôsobí zvláštne, ale ako pôsobí umiestnenie vypínača na vás si môžete sami overiť už budúcu sobotu 13. apríla v bratislavskej Mlynskej doline v úplne novej budove Fakulty informatiky a IT technológií STU. Keďže partnerom výstavy je Canon, nebudú tam chýbať ani horúce novinky 100D a 700D. Najmä prvá menovaná najmenšia zrkadlovka na svete patrí k príjemným prekvapeniam sezóny. Je to klasika podporujúca všetky objektívy s bajonetom Canon, žiadny experiment s odňatým zrkadlom, no s veľmi príjemnými rozmermi.

Z notebookov tu budú mať zastúpenie snáď všetky značky. Popri klasických prenosných počítačoch sa budete môcť hoci aj celý deň hrať s tabletmi a hybridnými zariadeniami s OS Windows 8 a odnímateľnou tabletovou časťou. Notebook Expo je ideálny spôsob, ako si počas niekoľkých hodín vyskúšať všetko, čo sa na náš trh v nasledujúcich mesiacoch chystá, resp. získať prehľad o tom, čo prináša moderná doba dnešným používateľom. A hoci si myslím, že väčšina supermoderných zariadení sa skôr snaží upútať na prvý pohľad než ponúknuť praktické vylepšenia, práve takáto výstava je ideálnym miestom na zistenie, či sa ten lacný tablet oplatí, či ten druhý dotykový displej na notebooku má význam, či sa tá malá zrkadlovka pohodlne drží vo vašej ruke, atď. A nezabudnite, že s výstavou súvisí aj bezplatná kyvadlová doprava z centra mesta na miesto konania aj možnosť dieťa zabaviť v detskom kútiku i partnerku v Dámskom klube. Na svoje si tam totiž určite prídu aj tie. Výstavu Notebook Expo považujeme za veľmi vydarený počin, preto tam budete môcť stretnúť aj všetkých redaktorov Fony.sk. Stačí sa poriadne obzerať okolo. Tak 13. apríla 2013 dovidenia, čitatelia! :)

Diskusia k článku:

viperman 05.04.2013 - 12:26

posledne tri rocniky v crowne plazza som bol a bola to zabava:)

Celá diskusia 1 príspevok