Android TIP: Yoo Ninja Free - zábavná adventúra

Dnes vám prinášame tip na vynikajúcu platformovú adventúru Yoo Ninja Free, ktorá vám skráti nudné chvíle nielen počas dlhých, a ešte stále zimných, večerov.

ninja_free

Náš hlavný hrdina, bezmenný ninja bojovník, má len jednu úlohu - prejsť cez 4 svety, ktoré sú rozdelené do 34 levelov a slúžia zároveň ako checkpointy, a chrániť sa pred ostrými čepeľami čerstvo nabrúsených dýk. V tejto ceste vám bude nápomocná hra s gravitáciou, keďže sa nachádzate v juhovýchodnej Ázii, kde panuje stav bez tiaže.

Ako v každej správnej adventúre, tak aj tu platí základné pravidlo o postupe v dejovej línii – čím ďalej tým ťažšie. Aby sa zabránilo stereotypu z neustále opakujúceho sa hrania príbehovej linky, v hre nájdete aj nekonečný mód. Autori si zaslúžia pochvalu aj za zmienený systém checkpointov.

Link na stiahnutie: play.google.com

Mierna kritika patrí grafike, ktorá je až moc jednoduchá a jej raster je niekedy tak viditeľný, akoby bol Yoo Ninja Free port starej Java hry. Systém umiestňovania reklám tiež nepokladám za šťastný. Reklamy sa vám zobrazujú na pravej strane, takže nechceným kliknutiam na ne sa nevyhnete.

Okrem Free verzie existuje v obchode Google Play aj pokračovanie s dodatkom Plus, ktoré je takisto dostupné zadarmo a prináša štyri nové svety.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu