Tesco mobile: dvojnásobok kreditu a volania zadarmo

Virtuálny operátor Tesco mobile prináša od 3. apríla 2013 pre svojich zákazníkov predplatených kariet a členov programu Clubcard dvojnásobok kreditu pri každom dobití. Navyše si môžu medzi sebou volať úplne zadarmo.

Tesco mobile, podobne ako v iných krajinách, v ktorých operátor pôsobí (Veľká Británia, Írsko, Maďarsko), prináša aj na Slovensko násobenie dobíjaného kreditu. Zákazníci získajú odteraz dvojnásobok kreditu pri každom dobití.

Navyše nebude operátor zákazníkom predplatených kariet od stredy 3. 4. 2013 spoplatňovať volania vo vlastnej sieti. Dvojnásobok kreditu a volania zadarmo sú určené pre členov vernostného programu Clubcard a ich blízkych.

Pozn. redakcie: Štandardne stojí minúta hovoru vo vlastnej sieti 0,01 € a za volanie do všetkých ostatných sietí v SR vrátane sprístupnených pevných sietí v 26 členských štátoch EÚ zaplatí zákazník 0,10 € za minútu hovoru. Volania zákazníkov s kartou na dobíjanie kreditu sú účtované 60 + 1, t. j. sekundovou tarifikáciou po prvej minúte, pričom prvá minúta sa účtuje celá bez ohľadu na dĺžku volania a každá sekunda predstavuje jednu hovorovú jednotku.

Člen vernostného programu Clubcard, ktorý vlastní kartu na dobíjanie kreditu od Tesco mobile, si môže dvojnásobok kreditu a volania zadarmo aktivovať zaslaním bezplatnej SMS správy na číslo 99222 v tvare: Clubcard medzera číslo karty Clubcard (napr. Clubcard 123456 1234 1234 1234) alebo môže o aktiváciu požiadať v ktorejkoľvek predajni Tesco, prípadne zavolaním na zákaznícku linku 969.

Pokiaľ zákazník nevlastní kartu Clubcard, môže si ju založiť alebo poslať číslo Clubcard svojich blízkych. Celá rodina môže pritom použiť jedno číslo kartičky pre viacero SIM kariet.

Ako funguje získavanie dvojnásobku kreditu?

Pri každom dobití v minimálnej výške 5 € získava zákazník opakovane okrem štandardného kreditu aj extra kredit v rovnakej výške. Platnosť extra kreditu je 30 dní odo dňa jeho získania, pričom extra kredit sa čerpá ako prvý v poradí. Minúť ho môže na hovory do ostatných sietí, SMS a MMS správy alebo internet.

Získavanie dvojnásobku kreditu a volania zadarmo nie sú časovo limitovanou ponukou.

Pozn. redakcie: O2 ponúka volania vo vlastnej sieti zadarmo až po tretej minúte hovoru, Telekom účtuje zákazníkom predplatenej karty Easy Time za celý hovor vo vlastnej sieti 0,15 € a Orange má pre Prima kartu v ponuke neobmedzené volania v sieti Orangeu na sedem dní za poplatok 6 €.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Celá diskusia 1 príspevok