HTC Desire X: po aktualizácii problémy so zvukom

Mnohí majitelia mid-end mobilu roka 2012, HTC Desire X, sa potešili aktualizácii na Android 4.1.1, ktorá nedávno dorazila na ich zariadenie. Po pripojení slúchadiel sa však dostavilo sklamanie z kvality zvukového výstupu.

Update na Android 4.1.1 priniesol podľa používateľov HTC Desire X nielen novú verziu grafickej nadstavby Sense 4+, ale aj problémy s kvalitou zvuku, ktorý vychádza z pripojených slúchadiel.

Recenzia: HTC Desire X (16. 11. 2012)

Všetky fotky nájdete v našej Galérii!

U niektorých používateľov sa kvalita tak výrazne zhoršila, že reprodukovaný zvuk mnohí označujú ako "neskutočne plechový". Nepomohol ani reset továrenských nastavení, a tak pravdepodobne neostáva nič iné, než čakať na opravnú aktualizáciu alebo sa pokúsiť o downgrade.

Na problém nás upozornili viacerí čitatelia a potvrdili ho aj na našej facebookovej stránke. Ako ste na tom vy, stretli ste sa s opísaným problémom? Podarilo sa vám ho prípadne vyriešiť?

Za čitateľské tipy ďakujeme.

Diskusia k článku:

Dynamit 30.03.2013 - 00:58

Ja mám ešte jeden problém mimo slúchadiel (pri hudbe rozdiel počuť, pri telefonovaní som to nepočul). Keď si nastavím akúkoľvek tapetu, tak časť tapety v status bare (sieť, baterka atď) ostáva pri posúvaní obrazoviek na svojom mieste. Máte aj vy s týmto problém? Vďaka.

Rudo30.03.2013 - 15:30 Trvalý odkaz

Ano, to su dva problemy, ktore ma kazdy kto upgraduje na 4.1.1 plus HTC+ . To je na reklamaciu, min . to so zvukom. Vidim, ze to dokladne otestovali :-).

Roland30.03.2013 - 19:33 Trvalý odkaz

ta lišta ma netrápi tú mám aj tak čiernu ale ten zvuk je otras no počkáme na aktualizáciu :D

Robo30.03.2013 - 22:33 Trvalý odkaz

Akoze telefon mam hlavne kvoli muzike. S aplikaciou Poweramp to bola radost z pocuvania, ale teraz??? Mam sto chuti ten mobil hodit o zem aj ked viem ze za to nemoze

Jozef31.03.2013 - 01:13 Trvalý odkaz

Mne sa zas zda ze sa zvysila spotreba baterie.
Predtym klasicke pouzivanie - wifi , play store hudba , telefonaty - 2,5 dna
teraz - 15 hodin - este som mal zapnutu aj tu funkciu "setrenie baterie" .... NESPOKOJNOST nemal som ani updatovat.
System nie je plynuli , zasekava sa oproti 4.0.4 ktory je vynikajuco odladeni na DESIRE X , je to krok VEDLA....

Celá diskusia 13 príspevkov