Telekom: Easy Fix s volaniami od 9 centov

Telekom redizajnuje portfólio programov s kreditom a uvádza Easy Fix s volaniami od 9 centov a extra kreditom pre väčšinu programov.

Operátor od dnešného dňa ( 27. marca 2013) uvádza vynovené portfólio programovEasy Fix, kde môžu zákazníci využívať služby na báze kreditu a zároveň si kúpiť aj akciový telefón.

Nové portfólio obsahuje štyri programy. Ich benefitmi sú možnosť získania extra kreditu, dotovaný telefón a nižšie ceny volaní.

Pri Fix 12 a 16 ponúkne Telekom volania do všetkých slovenských sietí za 0,09 € / min., pri programe Fix 9 stojí minúta hovoru 0,14 € a pri Fix 0 je nastavená na 0,19 € / min. hovoru. Cena SMS je 0,10 € do všetkých sietí a pre všetky programy.

Extra kredit pre zákazníkov Easy Fix

Telekom bude aj pri nových programoch vyplácať extra kredit, viac získa zákazník pri verzii bez akciového telefónu. Zákazníci s Easy Fix 12 a 16 dostanú extra kredit aj pri súčasnom využití ponuky s akciovým telefónom.

Extra kredit je pripisovaný zákazníkovi každý mesiac ako 25 %, 50 % alebo 100 % suma z pravidelného dobíjania. Za 24 mesiacov môžu zákazníci získať spolu nasledovný extra kredit:

Telekom easy Fix

Výhody nového portfólia platia iba pre nové aktivácie.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

funboy 27.03.2013 - 21:40

Ste si nevšimli, že naďalej nepoteší tarifikácia. Účtovaných je každých, aj začatých, 30 sekúnd. Nemenila sa ani cena SMS správ – zostáva na 10 centoch do všetkých sietí a pre všetky programy. Prístup na internet je spoplatnený sumou zhruba 1,95 eura za megabajt?

Peter28.03.2013 - 11:42 Trvalý odkaz

Presne ako pises fix je uz asi posledny program kde neni sekundova tarifikacia a to ho robi neskutocne nevyhodnym. A ak k tomu pridam najdrahsie SMS a data zo vsetkych existujucich programov tak dakujem. Mal som ho pred 4 rokmi, ale dnes takyto program asi normalny clovek nezvoli.

Celá diskusia 2 príspevky