Na jeden záber: Alcatel One Touch 810

Dnes vám v krátkom videu predstavíme štýlové véčko s dizajnom dámskej pudrenky, základnými funkciami, FM rádiom a slotom na pamäťové karty.

Alcatel One Touch 810 zaujme už na prvý pohľad nezvyčajným dizajnom v tvare skladacieho zrkadielka alebo dámskej pudrenky so svetielkujúcimi ikonami na vrchnom kryte, ktoré oznamujú prichádzajúci hovor alebo zmeškané udalosti.

Základné info: Alcatel One Touch 810

Mobil svojej používateľke ponúkne véčkovú konštrukciu s hardvérovou, aj keď menej pohodlnou, QWERTZ klávesnicou a vnútorný 2,4-palcový displej s rozlíšením 320 x 240 bodov. Telefón prichádza so základnou výbavou, ktorá stačí na hovory, posielanie SMS a MMS správ, počúvanie FM rádia a prehrávanie skladieb cez MP3 prehrávač.

Vnútorná 50 MB pamäť sa dá rozšíriť microSD kartami do veľkosti 16 GB. Na zachytenie momentiek a nahrávanie videí v nízkom QCIF rozlíšení 174 x 166 bodov nájdeme 2-megapixelový fotoaparát bez LED blesku a automatického zaostrovania. Na prenášanie súborov poslúži Bluetooth alebo microUSB vstup. Medzi aplikáciami nechýba internetový prehliadač s RSS čítačkou, na internet sa pripojíte iba cez GPRS alebo EDGE technológiu.

Pod zadným krytom je vložená batéria s kapacitou 850 mAh.

Na jeden záber: Alcatel One Touch 810

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

pool100 26.03.2013 - 21:32

Tento fonik je uz nejaky mesiac na trhu,ale Alcatel robi teraz docela fajn mobily...Sam mam teraz Alcatel One Touch 997D a som spokojny...Vsak skuste si dat do vyhladavaca dat Alcatel,uvidite sami ake ma v ponuke mobily...Tento ma zaujal,ale len ozaj chvilku,fajn ze sa zamerali aj na zensku cast populacie....

Celá diskusia 1 príspevok