Android a iOS TIP: Ski Safari - akčná arkádovka

Je krásne nedeľné ráno, náš hrdina Sven leží v posteli, keď v tom mu na dvere zaklope nevítaná suseda – obrovská lavína. Čo náš hrdina urobí? Bleskovo si nasadí lyže a v tom okamihu začína jeho jazda o život.

Vašimi hlavnými nepriateľmi v nekonečnom úteku nebudú žiadne horské zvieratá ako napríklad Yeti, tučniaky alebo orly, práve naopak.

Bez ich pomoci totiž nenahráte ani 10 000 bodov, nie to milión, čo je môj osobný rekord.

Veľkú rolu hrá aj snežný skúter, s ktorým síce veľa backflipov neurobíte, no vďaka jeho rýchlosti zmiznete lavíne z dohľadu.

Za najzákernejšiu prekážku musím označiť cencúle, ktoré visia v ľadových jaskyniach nebezpečne nízko a verte mi, že keď budete mať nahratých okolo 500-tisíc bodov, lavínu tesne za zadkom a vy vrazíte do cencúľa, tak máte veľmi malú šancu na prežitie.

Link na stiahnutie:

Android

iOS

Aplikácia Ski Safari je dostupná pre majiteľov smartfónov s operačným systémom iOS a Android od verzie 2.0 a viac. Hra stojí 0,78 €, čo sa môže niekomu zdať veľa za takú, možno zbytočnosť, ale Ski Safari vám za tento poplatok poskytne hodiny zábavy, pri ktorej sa stereotyp určite nehrozí.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu