Android TIP: 2 Player Reactor - hra pre dvoch

V obchode Play veľa kvalitných hier pre viac hráčov nie je. 2 Player Reactor, o ktorom si dnes niečo povieme, patrí medti tie vydarené. Čo ho robí výnimočným?

Ako z názvu vyplýva hru 2 Player Reactor si môžu zahrať dvaja hráči, pričom víťazom sa stáva ten, ktorý má rýchlejšie reakcie a pevnejšie nervy.

Hra sa skladá zo 16-tich rôznych minihier, z ktorých si niektoré zamilujete, no nájdu sa aj také ako napríklad ABECEDA alebo Dvojice, ktoré vás nezabavia, práve naopak. Na ich ukončenie budete čakať ako na príchod Nového roku. A možno sa mýlim a oslovia vás. Keby nie, môžete ich zo zoznamu vyškrtnúť.

Medzi tie lepšie minihry patria Hlavné mestá, Odpočítavanie (ak ste cholerik neodporúčam hrať) a PlusMínus.

Z vlastnej skúsenosti vám môžem zaručiť, že počas hry nastane minimálne jedna hádka o to, kto skôr ťukol na ikonu. V tom momente vám nezostáva nič iné len veriť vášmu smartfónu, že všetko správne vyhodnotil.

Link na stiahnutie: play.google.com

QR kod Player Reactor

Okrem bezplatnej verzie môžete v obchode Play nájsť aj platenú, ktorej stojí 1,99 € a prináša podporu pre 4 hráčov a nové minihry. Jej kúpu vrelo odporúčam. 2 Player reacrot je určený pre zariadenia s operačným systémom Android 1.5 a vyšším.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Fizzy 08.03.2013 - 16:08

Odporucam tuto hru. Je ale zaujimave to hrat na roznych fonoch s roznymi reakciami.

sysell10.03.2013 - 21:38 Trvalý odkaz

Multiplayer na jednom telefonme? Napiste ked to bude podporovat 2 mobily cez wifi bluetooth alebo internet a potom ma to mozno zaujme.

Celá diskusia 2 príspevky