Riview 02⋅2013: Lenovo Yoga 13, Monako aj noví korešpondenti

Na vynovenom webe Riview.sk pribudlo ďalšie vydanie inšpiratívneho magazínu, ktorý každý mesiac vychádza vďaka spoločnosti Orange. Vo februárovom čísle vás čaká nielen test prevratného notebooku Lenovo Yoga 13 či klady a zápory SUV, ale aj nová rubrika Korešpondenti.

Magazín Riview je určený všetkým, ktorých zaujímajú nielen mobilné telefóny, ale aj svet filmu, kníh, techniky, motorov, cestovateľské tipy, rôzne témy a reportáže. Vyše päť desiatok strán, šesť rubrík a hlavne: úplne zadarmo!

Už ste sa zaregistrovali na automatický odber Riview e-mailom?Stačí na webe www.riview.sk vyplniť tri políčka a už vám neunikne žiadne nové vydanie.

Logo Orange

Hlavným partnerom magazínu Riview je spoločnosť Orange. Digitálny mesačník vzniká aj vďaka spolupráci s internetovými servermi Fony.sk, Autovia.sk, Kinema.sk. a Martinus.sk.

Logo Fony.skLogo Martinus.skLogo Autovia.skLogo Kinema.sk

Prostredníctvom magazínu Riview chceme potešiť najmä majiteľov tabletov, ale dobre sa ním listuje aj na smartfónoch a notebookoch. Na prezeranie Riview odporúčame bezplatnú aplikáciu Adobe Reader. Tá zaručí ideálne zobrazenie textu, teda tak, ako si to prajú tvorcovia PDF. Do svojich smartfónov a tabletov si môžete bezplatne z Google Play stiahnuť Android aplikáciu Riview. Každé číslo môžete mať prehľadne uložené vo vašom smartfóne, resp. na pamäťovej karte. Moderný magazín tak budete mať odteraz neustále po ruke. Zoznam všetkých vydaní a každodenné aktuality nájdete aj na www.riview.sk, webe dokonale prispôsobenom prezeraniu na smartfónoch a tabletoch.

Láka vás SUV-ečko len neviete čo všetko môžete od takého auta čakať? Zaujímajú vás novinky zo Samsung fóra 2013 v Monaku či test univerzálneho zariadenia Samsung Ativ Smart PC i skúsenosti z lyžiarskeho strediska Salamadra Resort? Potom je najnovšie vydanie určené práve vám. Milovníci jedla môžu vyskúšať recept na jednoduchú verziu balkánskeho jedla. Druhé tohtoročné číslo prináša nový koncept článkov od našich korešpondentov - odborníkov aj bežných čitateľov, ktorí sa chcú s vami podeliť o svoje názory a skúsenosti. Korenšpondentom sa môžete stať aj vy!

Viac sa už dočítate v novom vydaní magazínu Riview. Nebude vás to stáť ani cent. Stačí jeden klik na www.riview.sk a približne 6 MB voľných dát.

Download: Riview 02 / 2013

Diskusia k článku:

Začať diskusiu