Samsung Galaxy Ace 2 alebo Galaxy S III mini?

PR · Vitajte pri ďalšom pokračovaní O2 Guru poradne. V poslednom období sa stretávame s otázkami zákazníkov, ktorí sa nevedia rozhodnúť medzi dvoma naoko veľmi podobnými telefónmi. Ako príklad tu máme pre Vás v dnešnej O2 Guru poradni jedinečné smartfóny značky Samsung.

Galaxy Ace 2 vs. Galaxy S III mini

Vyzerajú podobne a vy sa medzi nimi neviete rozhodnúť. Pokúsime sa Vám preto tieto modely priblížiť tak, aby ste si vedeli vybrať ten správny. Tak napríklad pri mobiloch Samsung Galaxy Ace 2 a Samsung Galaxy SIII mini, možno porovnávať veľa vlastností. Vyberieme preto tie najpodstatnejšie.

Kompaktnosť Samsungu Galaxy Ace 2 je v porovnaní s Galaxy SIII mini lepšia, a tým je pre Vás jeho každodenné využívanie o čosi komfortnejšie. Galaxy Ace 2 je síce o milimeter hrubší, ale v ostatných smeroch príjemnejší do ruky.

Pri výbere mobilného telefónu určite zaváži kvalita fotoaparátu, pričom v oboch uvádzaných zariadeniach drieme rovnako výkonný snímač, ktorý čaká iba na Vaše zachytenie okamihu, ktorý práve prežívate. Po zachytení snímky sa s obomi prístrojmi môžete podeliť o zážitok s priateľmi na sociálnych sieťach. Ďalšou super možnosťou je natáčanie videí v HD kvalite. Keďže telefóny sa stali bežnou súčasťou našej existencie a máme ich neustále v dosahu, stúpa tak aj nárok na výdrž batérie. Aj tá je pri oboch rovnaká.

Obrazovka Galaxy Ace 2 používa jednoduchšiu technológiu, ale internetová stránka či fotografia bude na oboch porovnávaných smartfónoch rovnako jemná, keďže ponúkajú zhodné rozlíšenie. Pri bežnom používaní tak medzi týmito generačne rozdielnymi prístrojmi až také odlišnosti nebadať.

Samozrejme, zaváži aj cena mobilného telefónu. A tak k Platinovému O2 Paušálu za Samsung Galaxy Ace 2 zaplatíte iba 2 €, čím celkovo ušetríte až 41 €. Ušetrené peniaze môžete použiť na kúpu kvalitného príslušenstva, napríklad autonabíjačky alebo obalu na telefón.

A teraz už stačí navštíviť ktorúkoľvek O2 Predajňu a zobrať si Váš nový mobilný telefón za 2 € s neobmedzenými volaniami a SMS správami do celej EU a naplno využívať internetové pripojenie či už na prácu alebo zábavu.

Ak by ste mali akékoľvek otázky, tak nás príďte navštíviť na predajne. Prípadne nám napíšte na fórum alebo na facebook.

Diskusia k článku:

vladimirmackosaleny 22.02.2013 - 07:51

macko:pripada my to ako reklama na ace2 nekupujte samsung galaxy s3 miny,kupte radsej lacnejsi ale taky isty telefon ace2...v podstate pre obycajnych ludi ano....ale s3miny ma urcite lepsie parametre ze jednoduchsiu technologiu haah hahah dristy,9re bezneho cloveka ano ale super amoled displej na s3minysa neda porovnavat s beznym displejom na ace2 aj ked ma rozlisenie rovnake sytost farieb pozorovacich uhloch a citatelnost a na slnku uplne niekde inde,ma aj vyssi takt procesora a ramky a aj operacneho systemu kde s3miny ma jelly bean android ktory s vyssim taktom ,ramkou a novsou verziou androidu ide urcite plynulejsie maaj viacej vychytavok a mozno aj dalsie veci navyse...tak neviem co tu placaju ze su to takmer zhodne telefony vzhladom mozno a mozno aj pre neznalcov alebo ludi ktory mobil nejak nevyuzivaju a paci sa im image s3miny maju este lacnejsiu variantu tot je vsecko odo mna ..je to sranda ako tu nukaju ace2 ze to je lacnejsi a takmer zhodny telefon.a pritom pri kazdom novsom telefone ide hlavne oto ze ma lepsi takt vyssiu ramku novsi softver lepsi displej ...sedlakovina cely o2 guru snazi sa podstrcit ace2 cista reklama cisty FAKE!!!!

Vlado22.02.2013 - 14:06 Trvalý odkaz

Tiež dúfam, že je to myslené iba ako vtip :D

Vseved22.02.2013 - 14:15 Trvalý odkaz

S3 mini je urcite lepsia kupa. Ma vacsiu RAM (1GB vs 750MB), vyssi takt CPU (1GHz vs 800Mhz), 4 nasobne vacsiu internu pamat na aplikacie (4,6GB vs 1,1GB) vacsi a lepsie citatelny displej (4,0" vs 3,8") novsi Android (4.1.1. vs 2.3.6). A subjektivne aj modernejsi dizajn.

Marián Petrík22.02.2013 - 14:16 Trvalý odkaz

no! tak takéto porovnanie nenapíše ani amatér. niečo hrozné. galaxy s3 mini je jednoznačne lepší po každej stránke. čo týmto autor sledoval mi je totálnou záhadou. aj tu zverejnené recenzie patria k tomu horšiemu, čo sa o mobiloch píše.

Adam22.02.2013 - 15:01 Trvalý odkaz

smiesne:D recenia 0bodov.fony idete dole vodou

Celá diskusia 12 príspevkov