Asus PadFone 2 White na Slovensku

Smartfón a tablet v jednom zariadení si v slovenských obchodoch môžete kúpiť nielen v čiernom, ale už aj elegantnom bielom prevedení.

Asus PadFone 2 ponúka štvorjadrový 1,5 GHz procesor, grafiku Adreno 320, 2 GB operačnej pamäte RAM a 32 GB vnútornú kapacitu bez možnosti rozšírenia pamäťovými kartami. Operačný systém Android je vo verzii 4.1 Jelly Bean.

Dotykový 4,7-palcový Super IPS+displej má rozlíšenie 720 x 1 280 bodov. Dokovacia stanica, z ktorej sa po vložení smartfónu stane tablet, má 10,1'' uhlopriečku a rozlíšenie 1 280 x 800 bodov. Na fotografovanie a nahrávanie Full HD videí sa na zadnej strane nachádza 13-megapixelová kamera s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, na videohovory nájdete prednú 1,2 Mpix kameru.

Zvyšnej výbave nič dôležité nechýba. Nájdeme tu podporu rýchlej dátovej siete HSPA, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, GPS, FM rádio, DLNA, 3,5 mm jack a microUSB konektor s funkciou MHL na pripojenie externých zariadení cez HDMI. Výdrž smartfónu má na starosti batéria s kapacitou 2 140 mAh. Vložením smartfónu do dokovacej stanice získate ďalších 5 000 mAh. Zdieľanie obsahu medzi telefónom a tabletom je jednoduché a plynulé. Po vložení smartfónu do tabletu môžete okamžite pokračovať v tom, kde ste na telefóne prestali a naopak. Vždy si vyberiete tú správnu veľkosť podľa momentálnej potreby.

Základné info: Asus PadFone 2

Asus PadFone 2 by sme mali čoskoro testovať aj v našej redakcii, určite vám prinesieme naše postrehy a dojmy z používania.

Orientačná cena: 792 € (agem.sk, cena pre registrovaných)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu