Mobil roka 2012: na hlasovanie máte už len dva dni!

Na hlasovanie v ankete o najlepšie mobilné telefóny uplynulého roka už máte len dva dni. Hlasujte a môžete vyhrať skvelé ceny.

Zapojte sa do šiesteho ročníka ankety Mobil roka, ktorá odštartovala 6. januára a končí už v stredu 6. februára 2013. Máte tak jedinečnú možnosť svojím hlasom rozhodnúť o tom, ktorý telefón má patriť k tým naj.

Prečítajte si: Mobil roka 2012 (7. 1. 2013)

Odborná komisia zložená zo zástupcov redakcií PC REVUE, TECHBOX, MobilMania.sk a Fony.sk vybrala do štyroch kategórií dvadsaťštyri najzaujímavejších telefónov, ktoré sa v roku 2012 dostali na trh. Výber 24 nominovaných kúskov a ich rozdelenie do kategórií neboli jednoduchou záležitosťou. Svoju trhovú pozíciu opäť významne posilnili smartfóny s Androidom, do boja sa však vracia Windows Phone.

Svojho favorita môžete vyberať v kategóriách: high-end, mid-end, ľudový a extra. Posledná menovaná kategória je venovaná prevratným či dokonca odvážnym zariadeniam, ktoré si v minulom roku vyslúžili najväčšiu pozornosť členov odbornej poroty. O takmer všetkých nominovaných telefónoch si môžete prečítať aj recenzie, či už na internete alebo v časopisoch.

Okrem toho, že vašim hlasom pomôžete vybrať tie najlepšie mobilné telefóny minulého roka, zúčastníte sa aj losovania o hodnotné ceny. Generálny partner ankety Mobil roka 2012, mobilný operátor O2, venuje víťazovi záverečného žrebovania špičkový Apple iPhone 5. Hlavní partneri víťazom prenechajú ďalšie tri hodnotné ceny - Samsung špeciálny kúsok Samsung Galaxy Camera, Sony Mobile úspešný smartfón Sony Xperia P a TCCM silného hráča v strednej triede .

Každý účastník sa môže ankety Mobil roka 2012 zúčastniť len raz, a to hlasovaním v internetovom formulári na www.mobilroka.sk. Poctivé výsledky môžeme dosiahnuť jedine poctivým hlasovaním, preto vopred ďakujeme za slušný prístup k ankete.

Vyhlásenie výsledkov a žrebovanie výhercov sa uskutoční 11. februára 2013. Výsledky sa dozviete v zúčastnených médiách (PC REVUE, TECHBOX, MobilMania.sk, Fony.sk) akonáhle to bude možné.

Diskusia k článku:

kuco 12.02.2013 - 17:27

Kdeze su vysledky hlasovania a zrebovania ? Malo to byt uz vcera a nikde nic. OT: preco sa po roku zmeny dizajnu stranky neda prispevok zmazat ?

Celá diskusia 2 príspevky