Nokia Music+ prinesie pre Lumie neobmedzený streaming hudby

Pre smartfóny radu Nokia Lumia bude čoskoro dostupná služba Nokia Music+, ktorá za 3,99 € mesačne umožní neobmedzené streamovanie hudby prehrávanie stiahnutých skladieb v offline režime.

Nokia dnes (28. januára 2013) oznámila novú službu Nokia Music+, ktorá prináša za mesačný poplatok 3,99 € / 3,99 $ možnosť počúvať a sťahovať do svojich zariadení hudbu v neobmedzenom množstve. Snaží sa tak konkurovať ostatným hudobným službám, napríklad Spofity alebo Deezer.

Nokia Music

Hudobná služba ponúkne prístup k miliónom skladieb bez nutnosti registrácie. Obľúbené skladby bude možné pridávavať do playlistov na neskoršie offline prehrávanie. V septembri minulého roka sprístupnila Nokia bezplatnú službu Nokia Music v USA. Tá ponúka obmedzené sťahovanie hudby na offline počúvanie s limitom štyri hodiny. Nokia Music+ limitovaná nie je a prináša i služby navyše.

Na výber bude sťahovanie hudby v rôznej kvalite prispôsobenej aktuálnemu pripojeniu na internet (3G alebo Wi-Fi). Nebudú chýbať texty k prehrávanej skladbe. Služba umožní počúvanie hudby nielen na smartfónoch, ale prehrávanie bude možné aj na počítači alebo cez smart TV.

Nokia Music+ bude na vybraných trhoch spustená už v najbližších týždňoch. Kedy a či sa tejto služby dočkáme aj na Slovensku nám oficiálne zastúpenie Nokie zatiaľ nevedelo povedať.

Zdroj: conversations.nokia.com

Diskusia k článku:

Thim 31.01.2013 - 09:45

Tak toto musí aj konkurovať predraženej službe Orange MusicJet

Celá diskusia 1 príspevok