Android a iOS TIP: Subway Surfers - obľúbená naháňačka

Dnes vám prinášame tip na jednu z obľúbených hier v AppStore, ktorá je od septembra minulého roka dostupná aj pre majiteľov androidov v Google Play.

Princíp hry je jednoduchý. Vy, ako sprejer - grafiťák, skrášľujete súpravy metra, keď uprostred vašej umeleckej tvorby vás prichytí tučný strážnik s malým neškodným pitbulom a v tom okamihu začína váš beh za slobodou.

Subway surfers

Samozrejme, vývojári vám beh neuľahčili a v tejto ceste pripravili prekážky v podobe odstavených alebo jazdiacich súprav metra a rôzne barikády.

Počas zbesilého úteku máte za úlohu nazbierať čo najväčšie množstvo mincí, za ktoré si neskôr môžete v obchode kúpiť rôzne vylepšenia ako napríklad Hooverboardy alebo upgrady powerupov.

Neoddeliteľnou súčasťou hry sú aj misie. Ich plnením si postupne zvyšujete hodnotu skóre. Misie nie sú bohvieako náročné, splnenie jednej vám pri najhoršom bude trvať necelých päť minút aktívneho hrania.

Autori hry si pre vás prichystali aj malú hernú vychytávku v podobe denných výziev. Každý deň máte počas úteku za úlohu pozbierať všetky písmená, ktoré ako celok tvoria jedno slovo. Za odmenu obdržíte buď určité množstvo mincí alebo Mystery Box.

Hra Subway Surfers je zadarmo dostupná v obchode Google Play pre smartfóny a tablety s operačným systémom Android 2.3.3 a vyšším. Pre majiteľov iPhonov, iPadov a iPodov touch je softvér dostupný v App Store. Takisto bez poplatkov.

Link na stiahnutie:

Android

iOS

Pochválte sa v diskusii pod článkom aké maximálne skóre sa vám podarilo nahrať? :-)

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu