Na jeden záber: bezdrôtový reproduktor Sony SRS-BTV5

Bezdrôtový reproduktor využívajúci technológiu NFC aj Bluetooth 3.0 si rýchlo a jednoducho jedným dotykom spárujete s kompatibilným smartfónom. Môžete ním počúvať nahlas hudbu aj telefonovať.

Sony SRS-BTV5

Pred pár týždňami sme mali v redakcii možnosť bližšie sa zoznámiť s dizajnovo zaujímavým príslušenstvom Sony SRS-BTV5, ktoré vám predstavíme v ďalšom videu zo série Na jeden záber.

Bezdrôtový reproduktor s hmotnosťou 130 gramov a priemerom 65 mm využijete nielen doma, ale aj v práci alebo na cestách. Nepotrebujete napájanie z elektrickej siete, zabudovaná batéria dovolí 4 až 5 hodín prehrávania hudby. Samotná reprodukcia je dobrá, ocenili by sme však lepšiu reprodukciu výšok.

Maximálna hlasitosť prehrávanej hudby po pripojení pomocou NFC technológie je naozaj vysoká a je dokonca vyššia, než keď je telefón pripojený pomocou káblika (ten sa však v balení nenachádza).

Sony SRS-BTV5Sony SRS-BTV5

Sony SRS-BTV5 obsahuje nielen mikrofón, ale aj reproduktor a využijete ho pri telefonovaní ako hlasné handsfree. Reproduktor je dodávaný spolu so šikovným ochranným vreckom a USB káblom na nabíjanie, ktoré trvá približne tri hodiny. Nepoteší cena, 60 € je pre mnohých predsa len vysoká suma.

Na jeden záber: Sony SRS-BTV5:

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu