Android a iOS TIP: Ninja Chicken - návyková plošinovka

Dnes vám prinášame tip na hru, ktorá sa inak ako silne návyková označiť nedá – Ninja Chicken. Ak si radi krátite dlhú chvíľu hraním hier na mobile alebo tablete, táto by vám určite nemala chýbať.

Bola raz jedna sliepočka, ktorá s radosťou znášala starenke vajíčka, no v tom si uvedomila že má na viac. A stala sa preto Ninja bojovníkom!

Ninja Chicken

Nie, to nie je začiatok rozprávky zo zlatej éry Pokémonov, takto začína, podľa ma, jedna z najnávykovejších hier, ktorú v obchode Play môžete nájsť.

Jadro celej hry Ninja Chicken sa skladá z 35 levelov, ktorých náročnosť stúpa priamo úmerne s ich poradovými číslami. Ako v každej poriadnej plošínovke, aj tu máte za úlohu zbierať rôzne predmety ako napríklad mince a žalude.

Vývojári využili aj toho, že zo sliepky raz za čas niečo vypadne a tak môžete nad hniezdami znášať vajcia. V tomto zbere a znáške vám budú brániť slamenné stohy, kaktusy a vidle, pri ktorých mohli byť autori trochu viac kreatívni a pridať k osudnému napichnutiu aj patričný efekt. No citlivejším osobám to pravdepodobne chýbať nebude. :-)

Na záver mám pre vás len jedno upozornenie. Hru neodporúčam hrať ľuďom, ktorých trpezlivosť je na veľmi zlej úrovni, pretože pri Ninja Chicken platí jedna jednoduchá rovnica – hranie Ninja Chicken = kúpa nového smartfónu.

Hra je pre smartfóny a tablety s Androidom dostupná v Google Play bezplatne. Pre zariadenia s operačným systémom iOS je v ponuke viacero verzií. V App Store nájdete Ninja Chicken ako logickú hru i strielačku, zadarmo i za poplatok.

Link na stiahnutie:

Android

iOS

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Fizzy 21.01.2013 - 21:28

Kopec reklam. Inak pekne.

Celá diskusia 1 príspevok